Zlatan Ibrahimovic'ten emeklilik açıklaması

Zlatan Ibrahimovic'ten emeklilik açıklaması

41 yaşındaki dünya yıldızı Zlatan Ibrahimovic bu sezon sadece 4 maçta forma giymişti. İtalyan basının 'Emekli olacak mısınız?' sorusuna yanıt veren Ibrahimovic, "İstikrarınız yoksa bir bombaya dönüşürsünüz ve bombalar patlar." diyerek cevap verdi.

Kariyerine İtalya'da devam eden 41 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic, emeklilik sorusu üzerine futbolu bırakmayı düşünmediğini söyledi.

Serie A ekibi AC Milan'ın tecrübeli futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, bu sezon sadece 4 maçta forma giyse de kariyerine kararlılıkla devam etmek istediğini belirtti.

Sözleşmesi bu yaz sona erecek olan Ibrahimovic, henüz kulübüyle yeni bir anlaşma yapmadı.

b-20102021p8uztdp3babuotkj4ukgoqso2.jpg

"HUZUR ALMIYORSANIZ..."

İtalyan basınından La Gazetta dello Sport'a konuşan yıldız futbolcu şu sözleri kaydetti: "Pes edecek biri değilim. Sanırım hala verebilecek çok şeyim var. Bırakmayı düşünmüyorum. Oynamaya devam edeceğim. Ama hayattaki gibi bir denge bulmalısınız eğer huzur almıyorsanız ve istikrarınız yoksa bir bombaya dönüşürsünüz ve bombalar patlar."

Zlatan Ibrahimovic, 2012 yılında The Guardian'ın En İyi 100 Futbolcu listesi içinde 5. sırada yer aldı. Kariyeri boyunca kazandığı 32 kupa ile dünyanın en çok kupa kazanan futbolcularına arasına girdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN