Spotify neden çalışmıyor, çöktü mü? Siber saldırı şüphesi!

Spotify neden çalışmıyor, çöktü mü? Siber saldırı şüphesi!

Online müzik platformu Spotify'a erişim sıkıntısı yaşanıyor. Spotify uygulamasında müzik dinleyemediklerini belirten kullanıcılar, Spotify sorununun ne zaman düzeleceğini merak ediyor. İşte detaylar...

Spotify çöktü! Geçtiğimiz ay erişim sorunuyla gündeme gelen İsveçli şirket, bugün de aynı sorunla eleştiri oklarının hedefi oldu. Dünya genelinde en çok kullanılan dijital müzik platformu olan Spotify'dan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

SPOTIFY ENGELLENDİ Mİ, NEDEN AÇILMIYOR?

Spotify uygulamasına erişimde sorun yaşadığını dile getiren kullanıcılar, hesaplardan çıkış yaptıktan sonra giremediklerini, hesaplarından çıkış yapmayan kullanıcılar ise müziklerin oynatılamadığını belirtiyor. Bir süredir erişim sorunlarıyla gündeme gelen online müzik platformunda, geçen kasım ve ağustos aylarında da benzer sorunlar yaşanmıştı.

2020-12-16-170430.jpg

SPOTIFY'A SİBER SALDIRI MI YAPILDI?

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan paylaşım yapan firma, "Şu an bazı sorunların farkındayız ve kontrol ediyoruz. Sizi haberdar edeceğiz" ifadelerini kullandı. Yapılan açıklama sonrasında bazı analistler siber saldırı olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.

DownDetector kullanıcılarının raporlarına göre Avrupa bölgesinde uygulamaya erişim sorunu yaşanıyor. Asya bölgesindeki kullanıcılar uygulamaya sorunsuz bir şekilde eriştiklerini söyledi. Şirket sorunların çözüldüğünü açıklasa da bazı kullanıcılar halen uygulamaya erişemediklerinin altını çizdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN