Spotify'da 'Hikayeler' özelliği nasıl aktif edilir?

Spotify'da 'Hikayeler' özelliği nasıl aktif edilir?

Instagram'ın en çok kullanılan 'Hikayeler' özelliği, online müzik platformu Spotify'a da geliyor. 15 saniye video veya fotoğraf paylaşımı olan 'Story', 24 saat sonra siliniyor. 'Spotify Hikayeler' özelliği yakın zamanda tüm kullanıcılarda aktif olacak.

Video ve fotoğraf paylaşım sitesi Snapchat'den sonra sosyal medya uygulamalarının vazgeçilmezi olan 'Hikaye (Story)' özelliği en son 'Fleets' ismiyle Twitter'a gelmişti. Milyonlarca kullanıcıya sahip online müzik platformu Spotify da 'Hikaye' özelliğini aktif etmeye hazırlanıyor. Ağustos 2019'da onaylanan 'Spotify Hikayeler' özelliği, ilk kez bazı kullanıcıların erişimine açıldı.

Kullanıcıların hayatında büyük bir yer edinen hikaye özelliği, hemen hemen tüm sosyal medya uygulamalarında görülmeye başlandı. Paylaşıldıktan 24 saat sonra silinen hikaye özelliği son olarak Spotify'a geldi. Henüz tüm kullanıcılar için aktif edilmeyen yenilik, şuan test aşamasında.

SPOTIFY HİKAYELER ÖZELLİĞİ NE ZAMAN GELECEK?

Doğrulanmış Twitter hesabına sahip bir oyun yayıncısı tarafından paylaşılan bir tweet ile ilk kez Spotify hikaye özelliği görülüyor.

Videoda çalma listesinde görünen özelliğin sanatçılar tarafından da kullanılabilir hale getirileceği tahmin ediliyor. Şu an test aşamasında olan hikaye özelliğinin tüm kullanıcıların erişimine ne zaman sunulacağı henüz açıklanmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN