Süper Lig'de 27. haftanın hakemleri belli oldu

Süper Lig'de 27. haftanın hakemleri belli oldu

Milli takım arasının ardından Spor Toto Süper Lig'de heyecan 27. hafta maçlarıyla devam edecek. TFF, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak maçlarda görev yapacak hakemler açıkladı.

Milli takım arasının ardından Spor Toto Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam edecek. Süper Lig'de 27. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

27. HAFTA HAKEMLERİ

Gaziantep - Trabzonspor / Ümit Öztürk
Eskişehirspor - Galatasaray / Cüneyt Çakır
Fenerbahçe - Osmanlıspor / Ali Palabıyık
Kasımpaşa - Beşiktaş / Mete Kalkavan
Gençlerbirliği - Torku Konyaspor / Volkan Bayarslan
M. Başakşehir - Mersin İdmanyurdu/ Barış Şimşek
Sivasspor - Bursaspor / Alper Uluroy
Antalyaspor - Ahkisar Belediye / Tolga Özkalfa
Çaykur Rizespor - Kayserispor / Özgür Yankaya

16-03/31/superlig

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN