Survivor finalinin yapılacağı Galataport nerede? Galataport’a nasıl gidilir?

Survivor finalinin yapılacağı Galataport nerede? Galataport’a nasıl gidilir?

10 Temmuz’da canlı olarak yayınlanan Survivor 2020’de kazanan isim Berkan olmuştu. TV8’in patronu Acun Ilıcalı, Survivor finalinin nerede yapılacağını açıkladı. Koronavirüs salgınından dolayı bu yıl Kıbrıs’ta yapılmayacak Survivor finalinin adresi Galataport oldu.

Survivor izleyicileri şimdiden, ‘’Galataport nerede? Galataport’a nasıl gidilir?’’ sorularının cevaplarını aramaya başladı. Acun Ilıcalı’nın Survivor finalinin yapılacağı yeri açıklamasının ardından ‘’Galataport’’ sosyal medyada da gündem oldu.

GALATAPORT NEREDE?

İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı Karaköy semtinde yer alan Galataport ya da diğer adıyla Salı Pazarı Kurvaziyer Limanı Projesi, Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’ne ait bina arasındaki sahil şeridinde bulunuyor. Galataport, Karaköy Sahilini düzenlemek için yapıldı.

GALATAPORT’A NASIL GİDİLİR?

Galataport yakınlarından 28, 28T, 29D, 30D, 41E, 58A ve 62 numaralı otobüsler geçiyor. Marmaray'la da Galataport'a gitmek mümkün. Metro ile gitmek isteyenler, M2 metro hattını kullanabilir. Deniz ulaşımını kullanmak isteyenler de Kadıköy-Karaköy-Eminönü vapuruyla Galataport'a ulaşabilir.

GALATAPORT İLE İLGİLİ BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

58A otobüsüne Akmerkez'den, 62 otobüsüne Zorlu Center'dan, 522 ve 58A otobüsüne Ümraniye'de yer alan Canpark Alışveriş Merkezi'nden, 40B ve 28 numaralı otobüslerle Sarıyer'deki İstinye Park'tan, 15ÇK, 129T ve 28 numaralı otobüslerle Kadıköy'deki Marmara Üniversitesi'nden, 121A ve 29D otobüsleri ile Beykoz Kavacık Dörtyol'dan, 39O, 99A ve 30D otobüsleriyle Esenler Otogarı'ndan, 41E ile Sarıyer Çimenli Sitesi'nden, yine 41E ile Show TV önünden ve son olarak 16M, 129T ve 28 ile de Ataşehir'deki Patadium Alışveriş Merkezi önünden Galataport'a ulaşmak mümkün.

Marmaray ile gitmek isteyenler ise Kadıköy durağında inmeli.

Galataport’a özel araçlarıyla gitmek isteyenler ise Beyoğlu, Kılıçali Paşa Mahallesi, Kılıçali Paşa caddesi No:10/1 adresiyle ulaşabilir.

İLK YARI FİNALİST BERKAN OLDU

Survivor 2020’de ilk dokunulmazlık oyunu finalinde Berkan ile Barış yarıştı. Beş galibiyete erişen Berkan, ilk adını yarı finale yazdırdı.

Berkan: 5 – Barış: 0

SURVİVOR FİNAL PROGRAMI

12 Temmuz Pazar: Son üç yarışmacı ile Survivor'dan elenen eski yarışmacılar arasında Yüzleşme Konseyi gerçekleştirilecek. Canlı yayında yapılacak oylama ile finale adını yazdıracak iki isim belirlenecek.

13 Temmuz Pazartesi: İki finalist aynı gece Acun Ilıcalı ile beraber özel uçakla İstanbul'a dönecek.

13 Temmuz Pazartesi ve 14 Temmuz Salı günü 2 gün devam edecek Survivor 2020 büyük finali başlamış olacak.

14 Temmuz Salı günü Survivor 2020 şampiyonu canlı yayındaki SMS oylamasının ardından belli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN