Survivor Reşat diskalifiye mi olacak? Yarışmaya devam edecek mi?

Survivor Reşat diskalifiye mi olacak? Yarışmaya devam edecek mi?

‘Yirmağa gideyrum’ repliğiyle sosyal medyada fenomen olan Survivor yarışmacısı Reşat Hacıahmetoğlu, bir oyunda yaşadığı talihsiz bir kazanın ardından sakatlandı. Reşat’ın Survivor’a devam edip edemeyeceği ya da diskalifiye olup olmayacağı merak konusu oldu.

Çıktığı son oyunda su üzerinde bulunan mindere atlamak isterken kayarak düşen ve tarak kemiğinden sakatlandığı açıklanan Survivor Reşat, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kullanıcılar, ‘Survivor Reşat diskalifiye mi olacak?’ sorusuna yanıt arıyor.

SURVİVOR REŞAT’A NE OLDU?

Survivor’da gönüllüler takımından Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, bir su oyunda mindere atlarken sakatlandı. Kaval kemiğinden sakatlandığı açıklanan Survivor Reşat, ilk anda oyunun heyecanından sakatlık yaşadığını anlamadı.

SURVİVOR REŞAT DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Su üzerindeyken mindere atlaması sonucu tarak kemiğinde problem yaşayan Reşat’ın diskalifiye olup olmayacağına dair net bir bilgi bulunmuyor. Reşat’ın kontrollerinin yapılmasının ardından açıklamayı Acun Ilıcalı’nın yapacağı belirtiliyor.


Acun Ilıcalı, doktorlarların uygun görmesi durumunda Reşat’ın yarışmaya veda edebileceğini belirtti.

SURVİVOR'DAN KİM DİSKALİFİYE OLACAK?

Acun Ilıcalı, Survivor 2021'de bir yarışmacının devam edemeyeceğini açıkladı. Akıllara rahatsızlık yaşayan Cemal Hünal gelse de önceki oyunda sakatlanan Reşat'ın yarışmaya devam edememe durumunun da olduğu anımsatıldı. Ayağındaki problemi değerlendirilerek Reşat'ın yarışmaya devam edip edemeyeceği ileriki günlerde açıklanacak.

Survivor Reşat’ın sakatlanma anı:

Survivor'da yaşanan sakatlığın ardından Twitter'da Reşat'la ilgili atılan tweetler şöyle:


Survivor Reşat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yirmağa değil Survivor’a gittiSurvivor Reşat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yirmağa değil Survivor’a gitti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN