Survivor'da 3. haftanın SMS sıralaması belli oldu | İşte oy sıralaması

Survivor'da 3. haftanın SMS sıralaması belli oldu | İşte oy sıralaması

Survivor 2021’de artık her hafta Exxen sıralamasıyla Ünlüler ve Gönüllüler takımından hangi yarışmacının birinci olduğu belli oluyor. Oyunlara göre puan durumu, Exxen platformunda yayınlanıyor. İşte haftanın birincileri...

www.exxen.com.tr tarafından yayınlanan sıralamaya göre, ünlüler takımının birincisi İsmail, ikincisi ise Batuhan oldu. Artık Survivor'da her hafta, Exxen sıralaması ve oy sıralaması yapılıyor. 

TV8’in sevilere izlenen yarışma programı Survivor 2021’de, Exxen sıralamasına göre İsmail’in birinci olduğu duyuruldu. Sıralamaya göre ikinci Batuhan, üçüncü Öykü, dördüncü İlayda, beşinci Çağrı, altıncı Sergen, yedinci Merve, sekizinci Barış, dokuzuncu Hayrettin ve onuncu Melis oldu. Survivor Exxen sıralamasına göre 3. haftanın sonuncusu da Bahar oldu. 

 Milyonların severek izlediği Survivor'da yarışan gönüllüler takımında da Exxen sıralaması paylaşıldı. 3. haftada gönüllüler takımında, Poyraz birinci, Reşat da ikinci oldu. 

12 Ocak 2021 Salı günü yayınlanan son bölümün SMS oylarına göre, en düşük oyu alan Sena, yarışmaya veda etmişti. Sena’nın ardından Cemal Hünal, yaşadığı problemler nedeniyle yarışmaya devam etmeme kararı almıştı.  

Survivor'da sonraki hafta da Sancakay Ilım, Survivor 2021'e veda eden isim olmuştu. Dizindeki sakatlık nedeniyle Meryem de geçtiğimiz hafta diskalifiye olmuştu.  

EXXEN SURVİVOR SMS SIRALAMASI BELLİ OLDU 

www.exxen.com.tr'de yayınlanan ve 3. haftanın SMS sıralaması şu şekilde: 

ÜNLÜLER SURVİVOR EXXEN SIRALAMASI: 

İsmail, Batuhan, Öykü, İlayda, Çağrı, Sergen, Merve, Barış, Hayrettin, Melis, Bahar.

siralam.jpg

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI EXXEN SIRALAMASI: 

Survivor'da gönüllüler takımında 3. hafta Poyraz birinci olurken, Reşat ikinci oldu. Exxen'de yer alan bilgilere göre diğer Survivor'da sıralamalar şöyle; Ayşe, Steven, Dora, Aleyna, Emin, Duygu, Yunus Emre, Hanzade, Baran.

siralama2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN