Taraftarlar A Milli Takım formalarına büyük ilgi gösterdi

Taraftarlar A Milli Takım formalarına büyük ilgi gösterdi

Nisanda çok sayıda ay yıldızlı ürün satışa sunulacak. 2016 Avrupa Şampiyonası'nın başlamasıyla özellikle formalara olan rağbetin daha da artması bekleniyor.

Milli Futbol Takımı’nın yeni formaları büyük ilgi gördü. Türkiye Futbol Federasyonu, iki ayrı renkte piyasaya sunduğu yeni tasarım formalardan 10 günde 86 bin adet satarak rekor kırdı.

Fransa’daki 2016 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek olan milliler için Nike firması, biri kırmızı diğeri de turkuaz olmak üzere iki yeni forma tasarladı. Tanıtımı 17 Mart’ta yapılan ve 139 liradan satışa sunulan formalar, adeta yok satıyor.

16-03/29/56f9a1b3c03c0e3730cec07d-1459206973

ANTALYA’DA KAPIŞILDI

Hürriyet'in haberine göre; Türkiye-İsveç karşılaşması öncesinde sadece Antalya Stadı'nda 5 bin adet lisanslı Milli Takım forması satıldığı öğrenildi. Ay yıldızlı formalar, önümüzdeki hafta başta Almanya olmak üzere, diğer Avrupa ülkelerinde de satışa sunulacak.

Fransa’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nın yaklaşmasıyla forma satışının zirve yapması bekleniyor. Türkiye Futbol Federasyonu ayrıca gelecek ay 'EURO 2016' logolu yeni ürünleri de taraftarların beğenisine sunacak. Bu ürünler ise, 20 ila 59 TL arasında satılacak.

KIRMIZI iLE iLK MAÇTA GALiP

A Milli Takım, kırmızı tasarım formayı ilk kez İsveç karşısında giydi ve maçı 2-1 kazandı.

16-03/29/resimid_2536540

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN