Apple'a kafa tutan yeni özellik! "Hey Google" dönemi başlıyor: Pixie yapay zeka desteğiyle birlikte gelecek

Apple'a kafa tutan yeni özellik! "Hey Google" dönemi başlıyor: Pixie yapay zeka desteğiyle birlikte gelecek

Apple markasına kafa tutan yeni özellik duyuruldu! "Hey Google" dönemi başlıyor! Apple'ın "Hey Siri" teknolojisine rakip geliyor! Hem de Pixie yapay zeka desteğiyle birlikte...

Teknoloji devi Google, akıllı telefon sektöründe liderliği ele geçirme hedefiyle, Ekim ayında tanıttığı başarılı Pixel 8'in ardından, gözlerini önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek yeni serisine çevirdi. Yenilikçi özellikleriyle dikkat çeken Pixel 9'un, özel yapay zeka asistanı "Pixie" ile donatılacağı belirtildi.

PİXEL 9'A "PİXİE" YAPAY ZEKA ASİSTANI

google-pixie-nedir.jpg

Google, akıllı telefon pazarındaki rekabeti kızıştırmak ve kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşımak amacıyla Pixel 9 modelinde çığır açacak bir adım atmaya hazırlanıyor. Rapora göre, şirket, Pixel serisi için özel olarak geliştirilen "Pixie" yapay zeka modelini aktive etme aşamasında.

CHAT-GPT'NİN RAKİBİ GEMİNİ DESTEKLİ

gemini-nasil-kullanilir.jpg

Yapay zeka teknolojisi, akıllı telefon dünyasında giderek daha önemli bir rol oynuyor. Google'ın Pixel 9'da kullanmayı planladığı "Pixie" yapay zeka asistanı, özellikle Gemini destekli olacak. Ayrıca Pixel cihazlarına özgü bir deneyim sunacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN