Asus'un yeni amiral gemisi Zenfone 11 Ultra'nın özellikleri gün yüzüne çıktı! İşte özellikleri

Asus'un yeni amiral gemisi Zenfone 11 Ultra'nın özellikleri gün yüzüne çıktı! İşte özellikleri

Asus'un en son amiral gemisi modeli olan Zenfone 11 Ultra'nın özellikleri sonunda ortaya çıktı! İşte bu güçlü cihazın öne çıkan özellikleri...

Asus, Zenfone serisinin yeni üyesi Zenfone 11 Ultra'nın merakla beklenen özelliklerini açıkladı. Td3v1l adlı bir kaynağın Reddit platformu üzerinden paylaştığı bilgilere göre, cihazın tasarımı ROG Phone 8'e benzerlik gösterecek.

ASUS ZENFONE 11 ULTRA SIZDIRILAN ÖZELLİKLERİ

ASUS Zenfone 10'dan Yeni Render Görüntüleri: Özellikleri Belli Olmaya Başladı! - Tamindir

Zenfone 11 Ultra'nın ön panelinde, 6,78 inç boyutunda ve 144 Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED ekranın yer alacağı belirtiliyor. Ekranın ortasında konumlandırılmış 32 Megapiksel RGBW özçekim kamerası ise dikkat çekiyor.

Asus'un amiral gemisi cihazı, Qualcomm'un güçlü işlemcisi Snapdragon 8 Gen 3'e ev sahipliği yapacak. Ayrıca 16 GB'a kadar LPDDR5X RAM ve 512 GB'a kadar UFS 4.0 depolama alanı sunacak olan cihaz, beş farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek.

Cihazın arka panelinde ise dikkat çeken bir kamera kurulumu bulunuyor. Sol üst köşede kare şeklinde yerleştirilmiş olan kamera yuvasında, 50 Megapiksel Sony IMX890 ana kamera, 13 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 3x optik yakınlaştırma özelliğine sahip OIS'li 32 Megapiksel telefoto kamera yer alacak. Ayrıca, 15W kablosuz şarjı destekleyen 5.500mAh bataryasıyla da dikkat çekecek olan cihaz, kullanıcılarına yüksek performans ve uzun pil ömrü vadediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN