Bu sefer indirim değil, yasak! Steam o ülkede tamamen yasaklandı

Bu sefer indirim değil, yasak! Steam o ülkede tamamen yasaklandı

Bu sefer indirim değil, yasak haberi ile gündeme geldi! Dijital oyun mağazası Steam, o ülkede yasaklandı! Artık o ülkeden Steam kullanıcısı bulunmayacak...

Son dönemde, Steam platformuyla ilişkimizde önemli değişiklikler yaşandı. Önceden yerel fiyatlandırma avantajı ve TL desteğiyle keyifli alışverişler yaparken, platformun dolardaki dalgalanmalardan etkilenmemek için dolar bazlı fiyatlandırmaya geçmesiyle birlikte durum değişti.

STEAM VİETNAM'DA YASAKLANDI

How to Obtain a Vietnam Work Permit & Requirements | MSC Notaries

Ancak, bu değişikliklerle uğraşırken bir ülkede daha büyük bir sürpriz yaşandı: Vietnam, Steam'i tamamen yasaklayarak şok bir karara imza attı. Bu kararın resmi sebebi henüz netlik kazanmazken, bazı tahminler üzerinde duruluyor.

Bazı kaynaklar, Steam'in Vietnam'da yasaklanma sebebini oyun geliştiricilerden gelen şikayetlere bağlıyor. Vietnam'daki geliştirici ve yayıncılar, Steam'in ülkedeki yasalara tabi olmadığını ve dolayısıyla yerel rekabeti olumsuz etkilediğini iddia ediyorlar. Ülkedeki bazı yetkililer ise bu durumu, yerel yayıncılara karşı haksızlık olarak nitelendiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN