Bu telefon bol bol selfie çektirir! Xiaomi Redmi Note 13 Pro fiyatı düştü: Üstelik tasarımı çok zengin gösteriyor

Bu telefon bol bol selfie çektirir! Xiaomi Redmi Note 13 Pro fiyatı düştü: Üstelik tasarımı çok zengin gösteriyor

Bu dönemde telefon alacaklara müjdeli haber geldi. Özellikleriyle ön plana çıkan Xiaomi Redmi Note 13 Pro indirime girdi. Bu telefonun kamerasını görenler bol bol selfie çektirecek. Tasarım harikası Redmi Note 13 Pro'nun indirimli fiyatı...

Son zamanlarda popülerliği artan Xiaomi telefonlarının beğenilen modelinde indirim kampanyası başladı. Xiaomi Redmi Note 13 Pro alanlar bu kampanyayla daha ucuza satın alacak. Özellikleriyle baş döndüren modelin indirimli fiyatı...

BU FİYATA BU TELEFON KAÇMAZ

Teknoloji devi Xiaomi'nin Redmi Note 13 Pro modelinde indirim kampanyası başladı. Özellikleriyle dikkat çeken telefon modeli 5G desteği sunuyor. Akıllı telefonda Qualcomm imzalı Snapdragon 7s Gen 2 işlemci bulunurken, 8 GM RAM ile hızlı bir kullanım sağlıyor. Telefonun dahili kullanım kapasitesi 256 GB olurken, içerisinde bulunan microSD desteği ön plana çıkıyor.

XİAOMİ NOTE 13 PRO ÖZELLİKLERİ

Büyük boyutlardaki Xiaomi Redmi Note 13 Pro, 2712 x 1220 pixel çözünürlükle beraber 6,67 inç ekran boyutuna sahip. AMOLED ekranla gözünüzü yormazken kameralarıyla da güzel fotoğraflar çekme imkanı sunuyor. Ana kamerası F/1.7 diyaframlı ve 200 megapiksel çözünürlük sunuyor. Yüksek boyutlu fotoğrafları kaydetmenizi sağlayan kamerada optik görüntü sabitleme özelliği de yer alıyor.

Cihazda 8 megapiksel ultra geniş açı ve 2 megapiksel makro kameralar da yer alıyor. Saniyede 30 kareye kadar çekme imkanı sunan bu cihazda 4K video kalitesinde kayıt alınabiliyor. Ön tarafında 16 megapiksel kamerayla güzel selfieler sizleri bekliyor. Stereo desteğiyle sunulan hoparlörleri FUL HD ön kamera desteğiyle günlük kullanımda uzun süreli şarj sağlıyor. Pil kapasitesi 5.100 mAh olan cihazda 67 watt hızlı şarj özelliği de bulunuyor.

xiaomi-252-1000x562.jpg

KAMPANYALI FİYATI

Xiaomi Redmi Note 13 Pro sadece 17 dakika içerisinde yüzde 50 şarj seviyesine ulaşırken, 44 dakika içerisinde tamamen şarj ediyor. Resmi satış fiyatı 16 bin 499 TL olan Xiaomi Redmi Note 13 Pro, indirim kampanyasıyla 14 bin 799 TL'den satışa başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN