Bus Simulator : Ultimate, dünyanın en çok indirilen mobil simülasyon oyunu

Bus Simulator : Ultimate, dünyanın en çok indirilen mobil simülasyon oyunu

Yerli oyun şirketi Zuuks Games’in Bus Simulator : Ultimate adlı oyun tüm dünyada 250 milyondan fazla indirildi. En yakın rakibine 50 milyon fark atan mobil oyunu kuran şirket yeni bir oyununu da bu ay piyasaya sürecek.

Koronavirüs salgını nedeniyle insanların daha fazla ilgi duyduğu oyun pazarı hızla gelişmeye devam ediyor. Research and Markets tarafından yapılan bir araştırmaya göre, 2020 yılında 98 milyar dolar büyüklüğe ulaşan mobil oyun pazarı, 173 milyar dolarlık küresel video oyunları gelirlerinde yaklaşık yüzde 57’lik paya sahip. 2030 yılına kadar 272 milyar dolara ulaşması beklenen pazarda, Türk oyun üreticilerin payı da dikkat çeken seviyede.

4.jpg

APPSTORE TÜM KULLANICILARA TAVSİYE ETTİ

En son yerli mobil oyun üreticisi olan Zuuks Games, Bus Simulator : Ultimate oyununun 250 milyon indirilmeye ulaşarak simülasyon kategorisinde dünyanın en çok indirilen mobil oyunu olduğunu duyurdu. Şirketten edinilen bilgilere göre, 50 milyondan fazla indirme farkıyla en yakın rakibinin önüne geçen şehirlerarası otobüs simülasyon oyunu, AppStore tarafından da 'günün oyunu' olarak tüm kullanıcılara tavsiye edildi.

2.jpg

200'DEN FAZLA OTOGAR EN İNCE AYRINTISINA KADAR MODELLENDİ

Gerçekçi grafikleriyle oyunculara bir otobüs yolculuğuna dair her ayrıntıyı aktaran Bus Simulator : Ultimate, yolculuk için Türkiye, Avrupa ülkeleri, ABD ve Brezilya gibi birçok ülkede otobüs yolculuğu tercihi sunuyor. 40’ı Türkiye’de olmak üzere dünya çapında 200'den fazla otogarın en ince ayrıntısına kadar modellendiği oyunda İstanbul Esenler Otogarı da yenilenmiş haliyle yer alıyor. Oyuncuların tek bir otobüsle başlayarak filo ve otobüs şirketi kurabildiği şehirlerarası otobüs simülasyonu oyunu, yapılan son güncellemeyle çok oyunculu moda da kavuşuyor.

3.jpg

YENİ BİR OYUN DAHA GELİYOR

Zuuks Games, bugün toplamda 500 milyondan fazla indirme sayısı ve aylık 95 milyon aktif oyuncusuyla başta Türkiye ve Avrupa olmak üzere dünyanın farklı bölgelerindeki oyunseverleri bir araya getiriyor. Bus Simulator : Ultimate’in yanı sıra, yayındaki 20'den fazla oyunuyla da öne çıkan şirket, Truck Simulator : Ultimate adlı yeni oyununu da bu ay piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN