Clubhouse'ın Android için beta testleri başladı

Clubhouse'ın Android için beta testleri başladı

iOS'ta kullanılabilen ve pandemi döneminin en popüler uygulamalarından biri olan Clubhouse'ın merakla beklenen Android versiyonunda beta testlerine başlandığı açıklandı.

iOS kullanıcıları, bundan birkaç ay önce Clubhouse isimli bir uygulama ile tanışmışlardı. Kullanıcıların bir sohbet odasında toplanarak sesle iletişim kurabildikleri uygulama, yayına girdiği ilk günlerde de bir numaralı gündem maddesi olmayı başarmıştı. Uygulama geliştiricileri ise ilk etapta yalnızca iPhone sahiplerinin kullanabildikleri bu uygulamanın Android ekosistemine geleceğini de açıklamışlardı. Şimdiyse bu konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

BETA TESTLERİ BAŞLADI

Webtekno'dan Eray Kalelioğlu'nun haberine göre; yetkililer, Clubhouse'un internet sitesinde yayınladıkları bir blog gönderisinde, mobil uygulamanın Android versiyonunun beta kapsamda test edilmeye başladığını açıkladılar.

Bu açıklama, Clubhouse'ı Android ekosistemine yayınlanacağı tarih için belirleyici nitelikte değilse de uygulamayı merak eden kullanıcılar için, önemli bir adımın atıldığını söyleyebiliriz. Beta sürüm, önümüzdeki günlerde çok daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN