Clubhouse, tüm dünyada Android kullanıcılarına da açıldı

Clubhouse, tüm dünyada Android kullanıcılarına da açıldı

Sesli sohbet uygulaması Clubhouse tüm dünyada Android kullanıcılarına da açıldı. Uygulama Play Store üzerinden indirilebilecek.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Clubhouse, tüm dünyada Android kullanıcılarına da açıldığını duyurdu. Özellikle korona virüsü salgını nedeniyle popüler olan uygulamayı daha önce sadece Apple'ın işletim sistemi olan iOS kullanıcıları indirebiliyordu.

Resmi Twitter hesaplarından açıklama yapılırken, "Android resmen dünya çapında yayında!" ifadelerine yer verildi. Uygulama Android'in uygulama mağazası olan Play Store üzerinden indirilebiliyor. Daha önce iOS tabanlı bir cihazla Clubhouse'a kaydolduysanız aynı telefon numarasıyla Android versiyonunu aktifleştiremiyorsunuz. Sıfırdan üye olmak isteyenler için ise bir sorun gözükmüyor.

Android versiyonuyla geçtiğimiz hafta ilk beta yayınına başlayan Clubhouse ABD, Yeni Zelanda, Kanada, Avustralya ve Birleşik Krallık‘ta piyasaya çıkmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN