Disney+ kullananlara kötü haber! 14 Mart'tan itibaren uygulama başlıyor: Bunu yapmak artık yasak olacak

Disney+ kullananlara kötü haber! 14 Mart'tan itibaren uygulama başlıyor: Bunu yapmak artık yasak olacak

Dijital platformlar denince ilk akla gelenlerde Disney+ kullanıcılarına kötü haber geldi! Artık o da o furyaya katılıyor! 14 Mart’tan itibaren uygulama başlayacak. Kullanıcıların canını sıkacak özellik geliyor. Bunu yapmak artık yasak olacak...

Disney+, Türkiye'de hizmet vermeye başladığı günden bu yana geniş içerik kütüphanesi ve popüler dizileriyle dikkat çekiyor. Ancak platform, artan hesap paylaşımı sorunlarına çözüm bulmak adına önemli bir adım atıyor. Disney+ kullanıcıları, 14 Mart itibarıyla hesaplarını evdeki kişilerin dışındaki kullanıcılarla paylaşamayacak.

HESAP PAYLAŞIMI SINIRLANDIRILIYOR

Disney Plus ücretsiz izlenir mi, deneme süresi var mı? Disney Plus üyelik ücretleri!

Disney+'ın sahibi The Walt Disney Company, kullanıcılara bir bilgilendirme e-postası göndererek hesap paylaşımına sınırlamalar getireceğini duyurdu.

Disney+ hesapları, 14 Mart tarihinden itibaren evdeki kişiler dışındaki kullanıcılarla paylaşılamayacak. Ancak aynı evde yaşayanlar arasında hesap paylaşımına devam edilebilecek. Şirket, bu konuda detaylı bilgileri ilerleyen günlerde paylaşacağını belirtti.

14 MART’TA BAŞLAYACAK

Kurallara uymayan hesap paylaşımı durumlarında kullanıcılara erişim sınırlamaları ve hatta hesap kapatma gibi yaptırımların uygulanabileceği belirtildi. Bu adımın, benzer bir politikaya sahip olan Netflix'in uygulamalarını andırıyor.

14 Mart'ta başlayacak yeni uygulama, ilk etapta hangi ülkeleri kapsayacağı konusunda net bir bilgi vermezken, ilerleyen günlerde bu konuda daha fazla ayrıntının açıklanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN