Ekşi Sözlük'e yine erişim engeli: Mağazalardan kaldırıldı

Ekşi Sözlük'e yine erişim engeli:  Mağazalardan kaldırıldı

Çeşitli skandallarla devamlı olarak gündeme gelen Ekşi Sözlük'ün uygulaması App Store ve Google Play Store mağazalarından 'milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması' sebebiyle erişime engellendi.

Ekşi Sözlük'e "milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması" sebebiyle App Store ve Google Play uygulamalarında erişim engeli getirildi.

Geçtiğimiz yıl 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından 25 Şubat tarihinde erişim engeli alan sözlük, bu kararın ardından farklı alan adlarıyla yayınına devam etmişti.

Farklı alan adları kullanan platformda "eksisozluk2023" 13 Mayıs’ta, "eksisozluk42" 15 Mayıs’ta, "eksisozluk1923" 14 Aralık’ta, "eksisozluk1999" ise yine aynı şekilde 24 Aralık’ta erişime engellenmişti.

MAĞAZALARDAN DA ERİŞİM ENGELİ GELDİ

Ekşi Sözlük, iOS ve Android cihazların dijital uygulama mağazalarından erişime engellendi. Bu kararın ardından Apple, uygulama mağazası App Store'dan Ekşi Sözlük aplikasyonunu kaldırdı.

Android cihazlarda ise uygulama cihaza yüklenebilse de giriş yapmak istenildiğinde hata veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN