En iyi kameraya sahip telefon ne iPhone, ne de Samsung! Bakın hangi marka telefonun kamerası en iyisi

En iyi kameraya sahip telefon ne iPhone, ne de Samsung! Bakın hangi marka telefonun kamerası en iyisi

En iyi kameraya sahip telefon ne iPhone 15 Pro Max, ne de Samsung Galaxy S24 Ultra! En iyi telefon kamerasına sahip telefon markası ve modeli açıklandı! Hiç umulmadık bir marka...

Günümüzde telefon alırken dikkat edilen unsurlardan biri olan kamera özellikleri, özellikle sosyal medyada fotoğraf ve video paylaşımının yaygınlaşmasıyla daha da önem kazanmış durumda.

EN İYİ KAMERAYA SAHİP TELEFON: OPPO FIND X7 ULTRA

OPPO Find X7 Ultra: Çin'den Dünya Çapında Hayranlık Toplayacak Bir Amiral Gemisi - Bolu Olay

OPPO Find X7 Ultra, DxOMark verilerine göre en iyi kameraya sahip telefonlar arasında öne çıkıyor. Özellikle okunabilirlik, renk ve akıcılık gibi önemli faktörlerde ortalama 157 puan alarak zirveye yerleşti.

En iyi kameraya sahip telefonlar listesinde OPPO Find X7 Ultra'nın yanı sıra Huawei Mate 60 Pro+, Huawei P60 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, Google Pixel 8 Pro, Oppo Find X6 Pro, Honor Magic5 Pro gibi modeller de yer alıyor.

OPPO FIND X7 ULTRA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

OPPO Find X7'den şaşırtıcı satış rakamı… X7 rekorları altüst etti! - Nokta Gazetesi

OPPO Find X7 Ultra'nın teknik özelliklerine bakıldığında ise 6,82 inç QHD AMOLED LTPO ekran, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 16GB RAM, 512GB depolama, dörtlü arka kamera kurulumu (iki periskop dahil), 32MP ön kamera, 5.000mAh pil kapasitesi ve 100W SuperVOOC şarj gibi etkileyici özellikler dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN