Epic Games o oyunu ücretsiz veriyor! Yetişen alıyor: Steam'de fiyatı 90 TL

Epic Games o oyunu ücretsiz veriyor! Yetişen alıyor: Steam'de fiyatı 90 TL

Epic Games Store, 18 Ocak tarihi itibarıyla o oyunu ücretsiz olarak dağıtacak! 25 Ocak tarihine kadar vaktiniz var! Steam'deki mağaza fiyatı ise 90 TL! İşte Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu...

Epic Games Store, yılbaşının ardından devam ettirdiği haftalık ücretsiz oyun kampanyası kapsamında bu hafta, retro tasarımıyla dikkat çeken bağımsız yapım LOVE'ı ücretsiz olarak sunuyor. Geçtiğimiz hafta Sail Forth isimli macera-keşif oyununu ücretsiz olarak sunan platform, bu hafta da oyunseverlere farklı bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

LOVE NASIL BİR OYUN?

epic-games-ucretsiz-oyunu-1.jpg

18-25 Ocak tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden temin edilebilecek LOVE, Steam platformunda 90 TL'ye sunuluyor. Oyun, 8-bit ve 16-bit platform oyunlarını anımsatan retro piksel tasarımıyla öne çıkarken, geliştirici Super Meat Boy gibi klasik oyunların hissiyatını yaratma amacını taşıyor.

LOVE'ın en dikkat çekici özelliklerinden biri, yeniden doğma sistemi. Oyuncular, zorlu bölümleri atlamayı kolaylaştırmak adına herhangi bir noktada oyunu kaydedebiliyor. Ayrıca, hızlı koşu modu gibi farklı modlar ve 16 ana hikaye seviyesine ek olarak, önceki seviyelerin engellerini karıştıran 7 seviyeli bir "Remix" modu da içeriyor.

25 OCAK TARİHİNE KADAR ALABİLİRSİNİZ

epic-games-ucretsiz-oyunu-2.png

Oyunseverler, LOVE'ı ücretsiz olarak edinmek için Epic Games Store web sitesi veya masaüstü uygulaması üzerinden oturum açarak, "LOVE" sayfasına gidip, sağ taraftaki satın alma butonuna tıklayarak işlemi tamamlayabilirler. Bu fırsatı kaçırmamak için 25 Ocak tarihine kadar oyunu kütüphaneye ekleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN