Epic Games'den oyunseverlere müjde! İki oyunu ücretsiz veriyor! Kısa bir süre için geçerli, fırsatı kaçırmayın

Epic Games'den oyunseverlere müjde! İki oyunu ücretsiz veriyor! Kısa bir süre için geçerli, fırsatı kaçırmayın

Epic Games oyunseverleri sevindirecek haberi verdi! İki oyunu ücretsiz sunuyor! Bugün başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Kısa bir süre için geçerli! İşte Epic Games’in ücretsiz sunduğu oyunlar...

Epic Games Store, rekabet ettiği Steam'e karşı ücretsiz oyun fırsatları sunarak kullanıcılarına çeşitli avantajlar sağlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Deliver Us Mars ücretsiz sunulmuştu.

EPİC GAMES YENİ ÜCRETSİZ OYUNU

epic-games-ucretsiz-oyun.webp

Bu hafta ise Jitsu Squad ve Mighty Fight Federation adlı iki oyun ücretsiz olarak sunulacak.

epic-games-ucretsiz-oyun-1.jpg

Jitsu Squad, Marvel vs Capcom'dan ilham alarak hızlı tempolu dövüşlere odaklanan bağımsız bir yapım olarak öne çıkıyor. Tek ve çok oyunculu modları içeren oyun, dövüş oyunu tutkunları için çekici olabilir. Diğer ücretsiz oyun Mighty Fight Federation ise arena dövüşü ve çok oyunculu yapısıyla dikkat çekiyor.

Epic Games Store, bu ücretsiz oyunları 30 Kasım-7 Aralık tarihleri arasında kullanıcılara sunacak. Bu süre zarfında oyunları kütüphanesine ekleyen kullanıcılar, kalıcı olarak bu oyunlara sahip olacaklar. Ancak bu tarihler arasında indirme işlemini gerçekleştirmeyen kullanıcılar fırsatı kaçırmış olacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN