Hukuk ile yazılımı buluşturan BilirSite ile haklarınızı tek tıkla öğrenin

Hukuk ile yazılımı buluşturan BilirSite ile haklarınızı tek tıkla öğrenin

Hukuk ile yazılım mühendisliğini birleştiren BilirSite hukuk yazılım sitesi BilirSite, vatandaşlara haklarını öğrenebileceği bir ortam ve hızlı hesaplamalarla hukuk danışmanlığı hizmeti sunuyor.

KARAR.COM

Hukuk sisteminin adaleti sağlamakla yükümlü olduğu ilkesi ile harekete geçen bir grup hukukçu ve mühendisin geliştridiği BilirSite, vatandaşın hak ve hukuk anlamında işini kolaylaştırıyor. BilirSite, herkesin hukuki haklarının ne olduğunu kolayca öğrenebileceği, ulaşılabilir ve doğru hesaplamalar yapan hukuki yazılım hizmeti sunuyor.

HUKUK VE YAZILIMI BİRLEŞTİRDİ

Hukuk ile yazılım mühendisliğini birleştiren BilirSite, dijitalleşen hukuk sisteminin en önemli aktörlerinden biri oldu. BilirSite, 12 uzman bilirkişinin danışmanlığında hazırlandı. Sistemi geliştiren hukukçu ve mühandisler, iş hukuku alanındaki 13 farklı hesaplama ve 4 farklı raporu saniyeler içinde en detaylı şekilde hesaplayan bu programa destek bekliyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN