Instagramda hikayeye müzik ve şarkı ekleme işlemleri

Instagramda hikayeye müzik ve şarkı ekleme işlemleri

Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram özellikleriyle de dikkat çekiyor. Instagram hikayesine müzik ekleme işleminin nasıl yapıldığı merak ediliyor. İşte Instagram müzik ekleme aşamaları…

En popüler sosyal medya platformları arasında görülen Instagram, gün içerisinde pek çok kişi tarafından kullanılmaktadır. Farklı güncellemeleriyle gündemde yer alan Instagram, kullanıcıların daha iyi bir hizmet alması için yeni özellikler eklemeye devam ediyor.Rahat bir kullanım sağlayan Instagram, güncellemeleri kapsamında müzik ekleme özelliğini de getirdi. Instagram'a müzik ekleme özelliğinin nereden yapıldığı ve nasıl eklendiği konusu en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Instagram hakkında merak edilen detayları sizlerle paylaştık. İşte Instagram müzik ekleme aşamaları…

INSTAGRAM HİKAYELERİNE MÜZİK NASIL EKLENİR?

Instagram yeni güncellemeleriyle gündemde yer almaya devam ediyor. Pek çok kişinin dikkatini çeken bazı özelliklerden biride hikayeleri müzik eklemektir. Instagram kullanıcıları profillerinde paylaştıkları hikayelerin üzerine müzik ekleyebilmektedir. Instagram'ın yeni özellikleri arasında yer alan müzik ekleme, kullanıcıların seçtiği herhangi bir müziğin arka planda çalmasını sağlar.

Basit birkaç adım ile profilinizde yer alan hikayeleri müzik ekleyebilirsiniz. Müzik eklemek için ne yapmanız gerektiğini sizlerle paylaştık. Bu yöntem ile 15 saniye içerisinde Instagram hikayelerinize müzik ekleyebilirsiniz.

Instagram Müzik Ekleme

INSTAGRAM HİKAYE MÜZİK EKLEME YÖNTEMLERİ

Instagram profilinize müzik eklemek için izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:

Öncelikle uygulamayı açınız,

Daha sonra uygulama üzerinden hikaye paylaşma kısmına geliniz.

Hikayenizi hazırladıktan sonra sağ alt köşede yer alan gülen surat ikonuna dokununuz.

Daha sonra karşınızda hikayenize içerik ekleyebileceğiniz bir pencere çıkacaktır.Buradan müzik seçebilirsiniz

Müzik seçeneğine tıkladıktan sonra karşınıza çıkan müziklerden herhangi birini seçebilir ya da istediğiniz müziği aratabilirsiniz.

Seçtiğiniz müzik hikayenizi eklenmiş olacaktır.

Son aşama olarak hikayenize yerleştirdiğiniz müziğin görünümünü ayarlayabilirsiniz.

Tercihinize göre düzenledikten sonra sağ üst köşede yer alan bitti seçeneğine tıklayarak işlemi sonlandırınız.

Bu aşamaları uygulayarak hem profilinizde paylaşacağınız hikayelerde hem de sohbet penceresinde kullanılan paylaşımlarda müzik ekleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN