iPhone renkleri değişiyor! Eski klasik halini unutun, yenisi efsane: iPhone 16 serisinin yeni renkleri belli oldu

iPhone renkleri değişiyor! Eski klasik halini unutun, yenisi efsane: iPhone 16 serisinin yeni renkleri belli oldu

iPhone kullanıcılarını heyecanlandıran değişim! Renkler değişiyor! iPhone 16 serisi için çalışmalar devam ederken yenilikler de gelmeye devam ediyor. Eski klasik halini unutun, yenisi efsane! iPhone 16 serisinin yeni renkleri belli oldu. İşte iPhone 16 serisinin yeni renkleri...

Apple, iPhone kullanıcılarına bildiklerini unutturacak bir yenilik üzerinde çalışıyor. Yeni renkler geliyor! iPhone kullanıcılarını heyecanlandıran gelişme için harekete geçildi. Artık bilinen bazı renkler kalkacak ve yerine yeni renkler gelecek. İşte detaylar...

Apple, iPhone 16 serisi için çalışmalarına hız kattı ve bu kapsamda yenilikler yapmaya devam ediyor. Yeni serinin sadece kamera kurulumunda değil, aynı zamanda renk seçeneklerinde de önemli değişiklikler olacağı belirtiliyor. Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun açıklamalarına göre, iPhone 16 serisi iki yeni renkle piyasaya sürülecek ve mevcut bazı renkler seriden kaldırılacak.

iPHONE 16'DA RENKLER DEĞİŞİYOR

iPhone 16 ve 16 Plus modellerinde siyah, yeşil ve pembe renk seçeneklerinin devam etmesi bekleniyor. Bununla birlikte, soluk sarı rengin yerini beyaz renk alacak. Pro modellerine gelince, siyah, gri ve beyaz/gümüş seçeneklerinin korunacağı, ancak Mavi Titanyum renginin yerini yeni Gül Titanyum tonuna bırakacağı öngörülüyor.

Kuo, Apple’ın bazı renk seçeneklerinin isimlerini de değiştirebileceğini belirtti. Bu durum, iPhone 13'te beyaz rengin "Starlight" olarak değiştirilmesiyle benzerlik gösteriyor. Yani, ton değişmese bile cihaz isimlerinde yenilikler olabilir.

iPHONE 17 SLİM NE ZAMAN TANITILACAK?

Apple’ın 2025 yılında tanıtmayı planladığı iPhone 17 Slim modeli de dikkat çekiyor. Bu model, daha küçük bir Dinamik Ada ve ortada konumlandırılmış arka kamerayla gelecek. Ekran boyutunun 6.6 inç olacağı ve mevcut 6.1 inç ile 6.9 inç modellerin arasında bir seçenek sunacağı belirtiliyor. Yeni modelin çerçevesi alüminyum olacak ve ön kameranın deliği daha küçük olacak.

Ayrıca, iPhone 16 Pro Max’te denenen paslanmaz çelik kasa, 2025’teki tüm modellerde kullanılabileceği düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN