Lenovo Yoga Book'un çift ekranlı tasarımı sızdırıldı! Tüy kadar hafif ve dokunmatik: Tasarımıyla piyasaya yeni soluk getirecek

Lenovo Yoga Book'un çift ekranlı tasarımı sızdırıldı! Tüy kadar hafif ve dokunmatik: Tasarımıyla piyasaya yeni soluk getirecek

Lenovo Yoga Book'un çift ekranlı tasarımı sızdırıldı! Kullanıcılar bu dizüstü bilgisayara bayılacak! Tüy kadar hafif ve üstelik dokunmatik! Lenovo Yoga Book 9i, tasarımıyla yeni soluk getiriyor...

Temmuz ayında tanıtılan Lenovo Yoga Book 9i'nin 9. nesli üzerinde çalışıldığına dair sızıntılar ortaya çıktı. Ünlü sızıntı uzmanı Evan Blass, Twitter üzerinden paylaştığı görüntülerle, cihazın çift ekran tasarımına sahip olduğunu gösterdi.

EKRAN 360 DERECE KULLANILABİLECEK

lenovo-yoga-book-9i-2.jpg

Yoga Book 9i'nin yeni modeli, ince ve hafif bir yapıya sahip olacak. Cihazın menteşesi 360 derece destek sunacak ve tablet modu için dokunmatik ekran özelliği bulunacak. Görüntüler, cihazın yaratıcı profesyonelleri hedef aldığını ve stylus desteği sunduğunu gösteriyor.

Cihazın gizli dokunmatik yüzeye sahip klavyesi, önceki modele benzer şekilde tasarlanmış. Ana ekran büyük bir ön ekran iken, klavyenin üzerine yerleştirilmiş daha küçük bir panel olarak ikinci ekran konumlandırılmış.

lenovo-yoga-book-9i.jpg

Sızdırılan görüntüler, cihazın yan taraflarında iki Thunderbolt 4 portu olduğunu gösteriyor. Ancak, teknik özellikler hakkında detaylı bilgi verilmedi. Önceki modelde 13. nesil Intel Core işlemciler kullanılmıştı, bu nedenle yeni modelde daha güncel özelliklerin olması bekleniyor.

Ancak, bu bilgiler henüz spekülasyon aşamasında olduğu için resmi açıklamaları beklemek gerekiyor. Yeni Lenovo Yoga Book 9i'nin ne zaman piyasaya sürüleceği ve hangi özellikleri sunacağı, ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN