Motorola uygun fiyatlı yeni telefonunu tanıttı! Eskinin en sağlam markası: Cam gibi kamerasını gören elinden düşürmeyecek

Motorola uygun fiyatlı yeni telefonunu tanıttı! Eskinin en sağlam markası: Cam gibi kamerasını gören elinden düşürmeyecek

Tuşlu telefonlara damga vuran Motorola, bu kez de akıllı telefonların içinden geçecek. En sağlam telefonları üreten marka olarak bilinen Motorola cam gibi kamerasıyla sektöre damga vuracak. Hem uygun fiyatlı hem de yüksek çözünürlüklü bu kameralar herkesin favorisi olacak. İşte Motorola yeni telefonu…

2024 yılına bomba gibi giriş yapan Motorola, yeni ürünü Moto G Play’i piyasaya çıkaracak. 150 dolarlık fiyat etiketi ile adından söz ettiren bu telefonlar hem uygun fiyatlı hem de yüksek çözünürlüklü kamera özelliklerini barındırıyor. 6 nm Snapdragon 680 yonga seti ve önceki modeline göre iki kat fazla depolama alanı sağlayan Motorola 50 megapiksel arka kamera çözünürlüğü sunuyor. İşte Motorola yeni telefonu…

MOTOROLA'DAN TAŞ GİBİ TELEFON

2024 Moto G Play model telefonunu piyasaya süren Motorola akıllı telefonlarda sağladığı özelliklerle tüm dikkatleri üzerinde topladı. Telefonda 6.5 inç orta seviye 720p (1600 x 720) çözünürlüğe sahip bir LCD ekran yer alırken 90Hz yenileme hızı sağlıyor.

Kurulum ile birlikte Android 13 işletim sistemi ile başlayan 2024 Moto G Play, 64 GB dahili depolama alanı ile birlikte 1TB'ye kadar Micro SD kart desteği sağlıyor.

2024-moto-g-play.jpg

150 DOLARA SATIŞTA

Telefon arka kamera özellikleri ile dikkat çekerken f/1.8 diyafram açıklığı ve 4 piksel teknolojisi herkesi büyülüyor. HDR ve faz algılama otomatik odaklamaya sahip 50 megapiksel sensöre sahip. 1080p (veya 720p) çözünürlükte 30fps video çekebiliyor. Ön tarafta ise 8MP sensör bulunuyor.

5.000mAh kapasitesiyle gelen 2024 Moto G Play, 46 saate kadar dayanan pil ile piyasaya çıkıyor. 15W hızlı şarj desteği sunan Motorola, hoparlörlerde ise Dolby Atmos sunmaktadır. Yüksek çözünürlüklü ses sertifikalı kablolu kulaklıklar ile satışa sunulan 2024 Moto G Play, ABD'de 8 Şubat'ta 150 dolar fiyat etiketi ile piyasaya çıkıyor.

2024-moto-g-play-telefon.jpg

Cihaz kilitsiz olarak kendi web sitesinden Amazon ve Best Buyy üzerinden satışa çıkarılacak. Kanadalı kullanıcılar ise 26 Ocak'tan itibaren seçili operatörler ve ulusal para kenteciler aracılığıyla cihazı erken satın alabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN