O marka akıllı telefon üretimini bırakıyor! Son telefonlarını tanıtacak: Lansman tarihi verildi

O marka akıllı telefon üretimini bırakıyor! Son telefonlarını tanıtacak: Lansman tarihi verildi

O marka akıllı telefon üretimini bıraktıklarını açıkladı! Artık akıllı telefon üretimi yapmayacak! Son akıllı telefonları için de lansman tarihi verildi! İşte özellikleri ve fiyatı...

Akıllı telefon pazarında adını duyuran Çinli şirket Meizu, birkaç gün önce artık akıllı telefon üretmeyeceğini duyurmuştu. Ancak şimdi son bir akıllı telefon modeli daha tanıtacaklarını açıkladılar. Meizu'nun amiral gemisi modeli olan Meizu 21 Pro, yakında tanıtılacak.

MEIZU 21 PRO NE ZAMAN TANITILACAK?

meizu-21-pro-1.webp

Meizu'nun son akıllı telefonu Meizu 21 Pro, 29 Şubat tarihinde Çin'de düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak. Sızıntılara göre, bu cihaz Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Ayrıca, 16GB RAM bellek ve 1TB'a kadar dahili depolama seçenekleriyle gelecek.

MEIZU 21 PRO ÖZELLİKLERİ

meizu-21-pro-2.jpg

Cihazın özellikleri arasında dikkat çeken bir diğer nokta ise ekranı. 6,7 inç büyüklüğündeki 2K AMOLED ekranı, 120Hz yenileme hızı sunacak. Ayrıca, ön tarafta 40 Megapiksel selfie kamerası bulunacakken, arka tarafta 50 Megapiksel ana kamera, 12 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 8 Megapiksel telefoto lens yer alacak.

Meizu 21 Pro'nun fiyatıyla ilgili kesin bir bilgi olmasa da tahminlere göre 800-850 dolar aralığında satışa sunulması bekleniyor. Öte yandan, Meizu'nun akıllı telefon üretimini sonlandırmasına rağmen, satılan tüm ürünler için onarım hizmetini sürdüreceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN