Önce Hindistan’da satışa çıktı şimdi Avrupa’da! Vivo X100 Pro fiyatı açıklandı! Almak isteyenin cebi yanacak

Önce Hindistan’da satışa çıktı şimdi Avrupa’da! Vivo X100 Pro fiyatı açıklandı! Almak isteyenin cebi yanacak

Yıllarda artan telefon fiyatları fiyat performans ürünlerine yöneltirken Vivo amiral gemisi modeli Vivo X100 Pro için rotayı Avrupa'ya çevirdi. Hem fiyatı hem de özellikleri ile dikkat çeken Vivo X100 Pro, Avrupa fiyatı açıklandı. İşte Vivo X100 Pro fiyat ve özellikleri…

2023 yılının sonlarına doğru dikkat çeken modeller arasında yer alan Vivo, X100 modellerini tanıttı. Avrupa'ya açılan telefonun özellik ve fiyatı belli oldu. Raflarda yer almak için gün sayan telefon için araştırmalar devam ediyor. İşte Vivo X100 Pro fiyat ve özellikleri…

VİVO X100 PRO FİYATI BELLİ OLDU

Ürettiği telefonlarla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Vivo, X100 Pro yeniden adından söz ettirmeye başladı. Android telefon Tutkunları tarafından yakından incelenen modeller arasında yer alan Vivo X100 Pro, Avrupa'da satışa çıkarılıyor. Telefonun fiyatları merak edilirken Avrupa'da 1199 euro fiyat etiketi ile satışa çıkarılacaktır. Hindistan fiyatına oranla yaklaşık 200 euro daha pahalıya satılacak olan telefona sahip olmak isteyenler de fazladan ödeme yapacak.

vivo-x100-pro.jpg

Telefonda 6,78 inç büyüklüğünde ekran görülürken LTPO AMOLED ekranda 120Hz yenileme hızı ve 1260 x 2800 piksel çözünürlük bulunuyor. 3000 nit tepe parlaklık değerine sahip olan panelde 32 megapiksel bir selfie kamerası yer almaktadır.

vivo-x100-pro-1.jpg

Telefonun ana kamerasında ise OIS destekli 50 megapiksel çözünürlüğünde sensör bulunuyor. Bunun yanı sıra kamerada 50 megapiksel Ultra geniş açılı kamera ve 50 megapiksel telefoto lensi yer almaktadır. Kasa içerisine baktığımızda ise 5400 mAh’lik bir pil yer aldığı görülmektedir. Pilin 100W kablolu, 50W kablosuz hızlı şarj desteği sağladı biliniyor. Android 14 tabanlı satışa çıkarılacak olan telefonun OriginOS 4 ile çalışan cihaz, IP54 ile toza ve suya karşı dayanıklılık gösteriyor.

vivo-x100-pro-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN