Oyun bağımlıları bu habere çok sevinecek! Patenti alındı: Akıllı telefonlar artık oyun konsolu olarak kullanılabilecek

Oyun bağımlıları bu habere çok sevinecek! Patenti alındı: Akıllı telefonlar artık oyun konsolu olarak kullanılabilecek

Oyun bağımlılarını sevindirecek haber geldi. Neredeyse herkesin cebinde olan akıllı telefonlar artık oyun konsolu olarak da kullanılabilecek. İşte detaylar...

Çağımızın en büyük hastalığı şüphesiz ki akıllı telefonlar. Gelen bu yenilikle özellikle çocukların akıllı telefonlara olan bağımlılığı daha da artacak. Çünkü, kısa bir süre sonra akıllı telefonlar oyun konsolu olarak da kullanılabilecek.

AKILLI TELEFONLARIN OYUN KONSOLUNA DÖNÜŞÜMÜ BAŞLADI!

Nintendo'nun yeni oyun konsolu patenti, oyun dünyasını baştan sona değiştirecek. Nintendo Switch, ilk olarak 3 Mart 2017 tarihinde piyasaya sürüldü ve oyun severler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Uzun zamandır Nintendo Switc 2 heyecanla beklenirken, oyun severleri daha da heyecanlandıracak bir iddia gündeme geldi ve Nintendo'nun yeni oyun konsolunun akıllı telefonlarla entegre olacağı belirtildi.

Ortak patent görseli incelendiğinde akıllı telefonla konsolu birbirine bağlayan yapı görülüyor. Buna göre akıllı telefon, çubuk şeklindeki bir yapı tarafından tutuluyor ve Nintendo'nun yeni oyun konsoluna 100 numaralı bir döngüyle bağlanıyor.

yeni-proje-36.jpg

Nintendo, konsollar ile akıllı telefonları birbirine bağlama konusunda şimdiden büyük bir ilerleme gösterdi. Orijinal Nintendo Switch çevrimiçi sesli sohbet, konsol dışı arkadaşlık istekleri, oyun planlama ve gençler için sezgisel ebeveyn denetimini etkinleştiren bir mobil uygulama içeriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN