Oyun tutkunları çıldırtacak haber Amazon Prime'dan! 600 TL'lik oyunlar O tarihe kadar ücretsiz indirilebilecek

Oyun tutkunları çıldırtacak haber Amazon Prime'dan! 600 TL'lik oyunlar O tarihe kadar ücretsiz indirilebilecek

2023 yılının Ocak ayında sevindiren haber Amazon Prime Gaming’den geldi. Ocak ayı içerisinde 6 adet oyunun ücretsiz olacağı açıklanırken yapımlarında toplamda 600 TL değerinde olduğu belirtildi. İşte Amazon Prime Gaming fiyat listesi…

Amazon, oyun severlerin yüzünü güldürecek önemli açıklamalarda bulundu. Prime Gaming servisi ile oyunseverlerin buluşturuldu platformda 600 TL değerindeki 6 oyunun ücretsiz olarak sunulacak ifade edildi. Listede yer alan yapımlar ise herkesin dikkatini çekiyor. İşte Amazon Prime Gaming fiyat listesi…


THE EVİL WİTHİN 2 ÜCRETSİZ OLDU


Amazon. oyun tutkunlarının yüzünü güldüren önemli bir açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. 7.90 TL karşılığında kullanıcılara abonelik hizmeti sunan Amazon Prime Gaming, ilk ay ücretsiz olarak hizmet veriyor. Yapılan alışverişlerde aynı gün içerisinde teslimat seçeneği ve ücretsiz kargo yer alırken Prime Video ve Prime Gaming gibi bazı hizmetlerde paket kapsamında kullanıcılarda buluşturuyor.


Amazon Prime Gaming servisi içerisinde ücretsiz olarak kullanıcılarla buluştu olacak oyunlar arasında The Evil Within 2 yer alıyor. Korku temalı oyunlar arasında yer alan The Evil Within 2 hem oyunculardan hem de eleştirmenlerden tam not aldı. Oyunun piyasa değeri ise 349 TL olarak görülürken ücretsiz oyunlar arasında yer alması herkesi sevindirdi. Platformda yer alacak olan oyunların fiyatları şu şekildedir:

oyun-fiyatlari.jpg

Bu kapsamda kullanıcılar 31 Ocak 2023 tarihine kadar belirtilen oyunları kütüphanelerine kalıcı olarak etkileyebilecek. Amazon Prime Gaming resmi internet sitesini ziyaret ederek giriş yapmanız durumunda oyunlara erişim sağlayabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra ana sayfada yer alan menü üzerinden oyunlar sayfasına tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra kütüphaneye eklemek istediğiniz oyunu seçerek talep et butonuna tıklayınız.

HANGİ OYUNLARI ÜCRETSİZ OLACAK?


Oyun tutkunları platformda yer alacak ücretsiz oyunlar hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Yeni yıla özel 10 adet oyun ücretsiz olarak platformda yer alırken oyunlarında birçok kez ödüle layık görülen oyunlar oldu belirtildi. Bu kapsamda platformda ücretsiz olarak yer alacak oyunlardan biri de Dishonored 2 olarak karşımıza çıkmaktadır. Platformda yer alacak diğer oyunlar ise şu şekildedir:

amazon-oyun-fiyat.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN