Samsung Cep Telefonlarında Sudan Ucuz Kampanya! İşte Hem Kaliteli Hem Ucuz 4 Samsung Cep Telefonu Modeli

Samsung Cep Telefonlarında Sudan Ucuz Kampanya! İşte Hem Kaliteli Hem Ucuz 4 Samsung Cep Telefonu Modeli

Dünya telefon markaları arasında ilk sıralarda yer alan Samsung telefon meraklılarını sevindirecek bir kampanya ile geldi. Kullanıcıların en çok arattığı sorular arasında En ucuz telefon ne kadar? En uygun telefon hangisi? Samsung en ucuz telefon modeli ne kadar? gibi sorular yer almakta. İşte ucuz ve kaliteli telefon almak isteyenlere 4 muhteşem Samsung telefonu

Güney Kore markası olan Samsung başta telefon modelleri olmak üzere teknolojik birçok ürün için de ev sahipliği yapıyor. Kaliteli ve uzun süre kullanışlı olmasından dolayı telefon meraklılarının en çok tercih ettiği markalardan dolan Samsung, yine dev gibi bir kampanya ile geldi. Bu telefon fiyatlarına bakmadan asla telefon almayın. İşte Samsung'un en ucuz telefonları.

tev.jpg

SAMSUNG'DA BÜTÇENİZE UYGUN TELEFONLAR

Galaxy S cihazlarıyla bilenen Samsung, her bütçeye uygun telefon markası ile marka severlerine çok sayıda seçenek sunmaktadır. Cebinize uygun telefon modelleri bulacağınız Samsung dünyasında en ucuz telefon 2500 liradan başlıyor. Ucuzluğu kadar kaliteli oluşuyla da tercih edilen Samsung telefon modelleri çok fazla özelliğe sahip. Çok fazla seçme seçeneğine sahip olan Samsung telefon modellerinde çok fazla ucuz ama kaliteli model bulunmakta.

BU LİSTEDE EN UCUZ TELEFON SON MODEL

Kore markası Samsung'un tüm pazarlar için cihazlar sunduğunu ve çoğu zaman her modelin yerde piyasaya sürülmediğini aklınızdan çıkarmayın. Belirli pazarları hedefleyen Samsung bu özelliği alt uç modelleri için geçerlidir. Bazı Samsung modelleri Avrupa'da bulunurken bazılarına ise sade Asya pazarında denk gelebilirsiniz. Türkiye pazarı içinde uygun telefonlar piyasaya süren Samsung, çok sayıda ürüne yer vermektedir. Listede 2020 yılından sonra çıkan telefonlar yer alırken çoğu çok uygun fiyatlara sahip. İşte Türkiye'de en ucuz alacağınız Samsung telefon modelleri.

SAMSUNG GALAXY A01 CORE

Fiyatı 2.107,00 TL olan Samsung Galaxy A01 Core'un ekran boyutu 5.3 İnç. 16 GB depolamaya sahip olan bu telefon RAM'i ise 1 GB. Çift hat özelliğine sahip olan bu telefonun batarya kapasitesi 3000 mAh. Telefonun 4.5G desteği de var.

telefon1.jpg

SAMSUNG GALAXY A02

Samsung Galaxy A02 Fiyatı 2.498,02 TL, Ekran Boyutu: 6.5 İnç Dahili Depolama 32 GB, Bellek 3 GB, Batarya Kapasitesi 5000 mAh. Çift hatta sahip olan Samsung A02'nin de 4.5G desteği mevcut.

telefon2.jpg

SAMSUNG GALAXY A03S

Ekran Boyutu 6.5 İnç olan Samsung Galaxy A03s'n Fiyat: 2.692,55 TL. Dahili Depolama 32 GB, Bellek 3 GB, Batarya Kapasitesi:
5000 mAh Hat Sayısı ise Çift Hat 4.5G Desteği de var.

samsung.jpg

SAMSUNG GALAXY A11

Dahili Depolaması 32 GB olan A11'in fiyatı 2.699,00 TL Ekran Boyutu:
6.4 İnç, Bellek (RAM), 2 GB batarya kapasitesi
4000 mAh Hat Sayısı Çift Hat, 4.5G desteği ise var.

samsung8.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN