Spotify'dan flaş karar! O özellik artık mobilde de olacak

Spotify'dan flaş karar! O özellik artık mobilde de olacak

Spotify, masaüstü uygulamalarında kullanılan arkadaş aktivitesi özelliğini mobile de getirmeye karar verdi. Mobil platformlarda arkadaşının ne dinlediğini göremeyenler, yakında bunu da yapabilecek.

Dünyanın en popüler dijital müzik servislerinden biri olan Spotify, yeni bir özelliğini daha duyurdu. Spotify, PC’de yıllardır olup mobilde olmayan 'Arkadaş Aktivitesi' özelliğini de getirmeye karar verdi.

ShiftDelete’de yer alan habere göre; Spotify’ın en sevilen özelliklerinden biri arkadaş profilleri olabilir. Diğer platformların aksine, arkadaşlarınızı e ekleyip sürekli ne dinlediğini görmek daha kolay. Bununla birlikte arkadaş eklediğiniz insanların profiline girip herkese açık çalma listelerini görebiliyorsunuz. Mobil platformlarda arkadaşının ne dinlediğini göremeyenler, yakında bunu da yapabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN