Steam'de fiyatı 481 TL! O oyunu Epic Games ise ücretsiz dağıtıyor! Yetişen alır

Steam'de fiyatı 481 TL! O oyunu Epic Games ise ücretsiz dağıtıyor! Yetişen alır

Dijital oyun mağazası Steam'de mağaza fiyatı 481 TL değerinde olan o oyun Epic Games Store'da ücretsiz! Oyunseverler bu hafta ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilecek...

Epic Games Store, kullanıcılarına hem ünlü AAA oyunları hem de sevilen bağımsız yapımları ücretsiz olarak sunarak oyun dünyasında kalpleri çalıyor. Bu hafta, Steam'de 14.99 dolar (14.03.2023 güncel dolar kuruna göre 481,52 TL) fiyatı olan Deus Ex: Mankind Divided adlı oyun ücretsiz olarak sunuluyor.

Deus Ex serisinin son oyunu olan ve cyberpunk temasını ustalıkla işleyen Deus Ex: Mankind Divided, oyuncuları yakın bir geleceğe, 2029 yılına götürüyor. Adam Jensen adlı karakter, insanüstü yeteneklere sahip biri olarak dünyayı karanlığa götürecek bir komployu çözmeye çalışırken, aynı zamanda dışlanmışlığın ortasında kendi varlığını sürdürmeye çalışıyor.

OYUNU ÜCRETSİZ NASIL ELDE EDEBİLİRSİNİZ?

Deus Ex Mankind Divided GOG'da DRM'siz Olarak Yayınlandı

Öncelikle Epic Games Store hesabınıza giriş yapın ve anasayfadaki "Ücretsiz Oyunlar" bölümünde Deus Ex: Mankind Divided'i bulun. Oyunun sayfasına gittikten sonra "Yükle" butonuna tıklayarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Daha sonra istediğiniz zaman oyunu indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Ancak, bu fırsattan yararlanmak için acele etmeniz gerekiyor. Oyun, 14 Mart saat 18.00'den itibaren bir hafta boyunca, yani 21 Mart'a kadar ücretsiz olarak sunulacak. Bu süre içinde oyunu kütüphanenize eklerseniz, kalıcı olarak sizin olacak. Ancak belirtilen tarih aralığını kaçırırsanız, oyunu ücretsiz olarak almak için ödeme yapmanız gerekecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN