Teknolojik masa Retro-bit ile evinizi oyun merkezine dönüştürün

Teknolojik masa Retro-bit ile evinizi oyun merkezine dönüştürün

Retro-bit tarafından geliştirilen Mega Table adlı masa, oyun konsolları ile uyumlu ve evi eğlence merkezine dönüştürmeyi hedefliyor.

Yerinden takip ettiğimiz ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES 2017’de birbirinden ilginç teknolojik cihaz ve ‘eşyalar’ tanıtıldı. Sadece eşyalar değil teknolojik giysilerden otomobillere birçok ilgi çekici yeniliğin duyurulduğu dev fuarda öyle bir masa vardı ki izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Retro-bit tarafından geliştirilen Mega Table adlı masa, sadece kahve ve küçük kurabiyelerle dolu tabaklar için hazırlanmadı, üzerindeki dev d-pad ve oyun düğmeleri ile kesinlikle daha fazlası…

Oyun konsollarını kontrol etmeye yarayan düğme ve d-pad’i ile Retro-bit'in Mega Table’ı evinizin salonuna çok farklı bir hava getirmeye aday. 500 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulması planan oyun masası için fon arayışında olunulduğu kaydediliyor.

17-01/08/ekran_resmi_2017-01-08_10_50_17.jpg

Bu ilginç teknolojik eşyayı önümüzdeki süreçte satın almak ister misiniz bilemiyoruz ama bir kenara not düşmekte fayda var.

Özellikle gençlerin ilgi göstereceğine şüphe yok.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN