Telefon değiştirecekler şimdi değil de ne zaman? iPhone 15 Pro Max o fiyata kadar düştü: Yetişen havada kapacak

Telefon değiştirecekler şimdi değil de ne zaman? iPhone 15 Pro Max o fiyata kadar düştü: Yetişen havada kapacak

Herkesin hayallerini süsleyen iPhone’da görülmemiş indirim fırsatı geldi. Orada yapılan kampanya ile iPhone 15 Pro Max o fiyata kadar düştü. İşte, iPhone 15 Pro Max fiyatı…

Güçlü performansıyla dikkat çeken iPhone 15 Pro Max’ta yeni alım fırsatı başladı. Dahili depolama kapasitesi 256 GB olan cihazda 3 nm’lik A17 Pro işlemcisi yer alıyor. Bu işlemci telefonun konsol ve bilgisayarlarda oynanan üst düzey grafiklere ihtiyaç duyan oyunları da çalıştırmasını sağlıyor.

İOS 17 yüklü gelen modelde her zaman açık ekran özelliği de var. iPhone 15 Pro Max’ta 2.796 x 1.290 piksel çözünürlüklü 6.7 inç Super Retina XDR OLED ekranı bulunuyor. HDR10 ile Dolby Vision ekron özelliklerini destekleyen modelin ekranı 120 Hz’lik yenileme hızına da sahip. Ekran parlaklığı 2.000 nit parlaklığa çıkarken telefonun dahili depolaması da 512 GB olsa bile 256 ve TB’lik modelleri de mevcut.

iphone-15-pro-max-1.jpg

Kamera performansı ile de fark yaratan modelin ana kamerası 48 megapiksel çözünürlüğünde ve optik sabitleme sistemine destek veriyor. 12 megapiksellik periskop telefoto kameranın da olduğu model, 5 kat optik yakınlaştırma yapabiliyor. Ayrıca bu kameranın yanı sıra 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve TOF 3D LİDAR tarayıcı da mevcut. Saniyede 60 kare 4K video kaydını yapabilen modelin ön kısmında 12 megapiksel ve derinlik kameraları da var.

Stereo destekli hoparlörlerle gelen telefonun pil kapasitesi 4.441 mAh. Telefonun pili 30 dakikada yüzde 50 şarj seviyesine ulaşabiliyor.

İPHONE 15 PRO MAX’TA İNDİRİM FIRSATI

Log.com.tr’de yer alan habere göre güncel fiyatı 82 bin 999 TL olan 256 GB’lık model, Hepsiburada’da yapılan indirim ile 78 bin 499 TL’ye satılıyor. Ancak bu indirim yalnızca beyaz titanyum ve mavi titanyum renk seçeneklerinde geçerli.

iphone-15-pro-max.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN