Threads paylaşım nasıl yapılır?

Threads paylaşım nasıl yapılır?

İlk defa Threads hesabı açanlar tarafından threads paylaşım nasıl yapılır? Öğrenilmesi gereken bir konudur. Uygulama paylaşımlar üzerinden insanlara ulaşmayı sağladığı için önemli bir konudur. Çevrimiçi şekilde paylaşım yapmaya imkan tanıyan uygulamanın paylaşım detayları şöyledir;

THREADS PAYLAŞIM YAPMA

Threads paylaşım yapmak için ilk olarak hesap oluşturmak gerekir. Instagram kullanılarak birkaç dakika içerisinde hesap oluşturulur. Hesap oluşturulduktan sonra insanlara fikir ve görüşleri göstermek amacıyla paylaşım yapılır. Ayrıca kişilerin hesap sahibini tanıması açısından da paylaşım yapılması mümkündür.

Paylaşım yapmak için Threads çalıştırılır ve ana sayfada en alt bölümde bulunan simgeler içerisinden üçüncü simgeye tıklanır. Kareye benzeyen simge açıldığında paylaşım yapılmaya başlanır.

THREADS PAYLAŞIM TÜRLERİ

Threads üzerinde paylaşım yapmadan önce paylaşım türleri hakkında bilgi sahibi olunması gerekir.

Threads kullanılarak yapılabilecek paylaşımlar şunlardır;

  • Fotoğraf paylaşma
  • Metin paylaşma
  • Video paylaşma
  • Alıntı ve yeniden paylaşma
  • Galeriden paylaşma

Bu türlerde paylaşım yapılabilmesi için cep telefonun internet paketinin bulunması gerekir. Çünkü uygulama çevrimiçi olarak kullanılabilir.

THREADS FOTOĞRAF PAYLAŞMA

Threads fotoğraf paylaşmak için kullanılan uygulamalardandır. Fotoğraf paylaşmak için ana sayfa üzerinde bulunan kare şeklindeki paylaşım simgesine tıklanır. Açılan sayfada bulunan ataç tıklanır ve galeriden fotoğraf seçilerek Paylaş butonu tıklanır.

THREADS METİN PAYLAŞMA

Duygu ve düşüncelerin takipçilerle paylaşılması için metin paylaşımı Threads üzerinde yapılır. Metin paylaşımı için metin yazışma bölümüne girilir ve 500 kelimeye kadar yazının paylaşılması sağlanır. Böylelikle takipçilerin beğeni ya da yorum yapma imkanları ortaya çıkar.

THREADS VİDEO PAYLAŞMA

Fotoğraf ve metin yanı sıra Threads video paylaşmak için kullanılabilen uygulamadır. Video paylaşılması için galeride videonun bulunması gerekir. Yazışma sayfası açıldığından galeriye girilerek video seçilir ve Paylaş butonu tıklanır. Böylelikle video kısa sürede yüklenir ve kişiler videoyu izleme imkanı bulurlar. Uygulama üzerinden paylaşılacak videonun ise maksimum 5 dakika olması gerekir.

THREADS ALINTI VE YENİDEN PAYLAŞMA

Threads hesapları için kendileri içerik oluşturmayan kişileri alıntı veya yeniden paylaşma yöntemini kullanabilirler. Alıntı yapmayı tercih eden kişiler başka hesap tarafından paylaşılan gönderi altında bulunan ₪ (iki yönlü ok) tıklanır ve alıntı yap denir. Böylelikle gönderinin alıntı yapılarak yeniden paylaşılması mümkün olur.

Yeniden paylaşma Threads paylaşım türleri arasında bulunur. Bir hesap tarafından yapılan paylaşımın yeniden paylaşılmasını sağlar. Bunun yapılması içinde iki yönlü ok simgesine tıklanması ve paylaşımın onaylanması gerekir.

THREADS GALERİDEN PAYLAŞIM YAPMA

Threads uygulaması galeriden paylaşım yapmaya imkan tanır. Bunun için galeri açılır ve paylaşılmak istenen fotoğraf ya da video seçilir. Seçimden sonra Gönder simgesine tıklanır ve açılan sayfadan Threads seçilir. Uygulama seçiminin ardından gönderi onaylanır. Galeriden gönderinin paylaşılıp paylaşılmadığını anlamak içinse Threads mobil uygulaması açılır ve ana sayfaya bakılır. Gönderi bulunuyorsa sorunsuz şekilde paylaşım yapıldığı anlaşılır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN