Twitter'ın Yeni Özelliği Sosyal Medyayı Karıştırdı! İşte Twitter'dan Güldürmeyen 1 Nisan Şakası

Twitter'ın Yeni Özelliği Sosyal Medyayı Karıştırdı! İşte Twitter'dan Güldürmeyen 1 Nisan Şakası

Twitter, milyonlarca kullanıcıyı ilgilendiren özelliği için düğmeye bastı. Herkesin dört gözle beklediği tweet düzenleme butonu ile rahat rahat tweet atabileceksiniz. Atılan tweet düzenlenir mi? Tweet düzenleme nasıl yapılır? gibi sorunların ayrıntıları haberimizde. İşte Twitter'a gelecek olan yeni düzenleme tuşu...

Dünyanın en çok kullandığı sosyal medya paylaşım ağları arasında ilk sıralarda yer alan Twitter, yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Grup konuşma odaları ile kullanıcılarına kolaylık sağlayan Twitter'dan dev gibi bir yenilik daha geldi. Kendi resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Twitter, gönderi düzenleme butonu üzerine çalışmalar yaptığını duyurdu. Twitter'ın 1 Nisan paylaşımı manidar bulunsada bu düzenleme ile kullanıcılar rahat bir nefes alacağa benziyor.

paylasim1.jpg

TWİTTER'DAN MANİDAR PAYLAŞIM

Toplamda 1,3 milyar kullanıcıya sahip olan Twitter, günümüzde en çok tercih edilen paylaşım uygulamalarından biri. Veri akışı sağlayan Twitter, her geçen gün yeni özellikler ile kullanıcıları için kolaylık sağlamaya devam etmekte. Özellikle milyarlarca kullanıcının beklediği tweet düzenleme özelliği için çalışmaların başlatıldığını duyurdu. Twitter, kendi resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 'Bir düzenleme düğmesi üzerine çalışıyoruz' paylaşımında bulundu. Peki tweet düzenlemenin ne gibi zararları olacak? Tweet nasıl düzenlenecek? İşte Twitter'ın yeni özelliğine dair tüm bilinmeyenler.

tw.jpg

TWİTTER'DAN TWEET DÜZENLEME GİRİŞİMİ

Bilindiği üzere Twitter'da paylaşım yapıldıktan sonra düzenleme modu bulunmamaktadır. Bundan dolayı Twitter kullanıcıları herhangi bir paylaşımda hata olsa bile düzenleme yapamıyorlardı. Atılan Tweeti silip tekrardan paylaşmak dışında alternatif bulunmamaktaydı. Kullanıcıların şikayet ettiği bu özelliği Twitter neden getirmedi? Tweet düzenlemenin ne gibi zararları var? Tüm detaylar haberimizde.

paylasim.jpg

TWEET DÜZENLEME NASIL YAPILACAK?

Tweet düzenleme nasıl yapılır? Bir Tweet nasıl düzeltilir? Eski bir tweet nasıl bulunur? gibi sorular arama motorlarında en çok arananlar arasında. Grup konuşma odaları, 140 karakter düzenlemesi ile yenilikler getiren Twitter,1 Nisan'da tweet düzenleme tuşu için çalışmalara başladığını da açıkladı.

jack-dorsey-twitter-121016.jpg

YOKSA 1 NİSAN ŞAKASI MI?

Geçtiğimiz yıllarda tweet düzenlemesi için açıklama yapan Twitter'ın kurucusu olan Jack Dorsey, yapılacak değişikliğin maksimum 30 saniye olması oluğunu, aksi halde bunun Twitter'ın gerçek zamanlı doğasına aykırı olduğunu belirtmişti. 1 Nisan'da tekrar paylaşım yapan Twitter, düzenleme için çalışma yapıldığını belirtti. Bu paylaşımı kullanıcıların çoğu 1 Nisan şakası olarak değerlendi. Ve sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

İşte Twitter'in o paylaşım;

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN