Ünlü oyun serisi The Sims, 5. oyunu ile geri dönüyor!

Electronic Arts şirketinin ünlü oyun serisi olan The Sims, serinin en yeni oyunu olan The Sims 5 ile geri dönüyor. 200 milyondan fazla kopya satan ünlü seriyi ise Electronic Arts yayınladığı bu video ile duyurdu.

Milyonların beklediği ünlü "hayat simülasyonu" oyunu The Sims, beşinci oyunu ile geliyor.

Maxis adlı şirket tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından pazarlanan The Sims serisi, 2000'lerin başından bu yana milyonlar tarafından oynandı ve satın alındı. 200 milyondan fazla satan bu oyun ise beşinci oyununda beklentileri yükseltti.

Simülasyon oyun serisi The Sims'in yeni oyunun çıkacağına dair bilgiler ise serinin yeni oyunu The Sims 5'in tanıtım videosunun yayınlanmasıyla beraber kesinleşti. Henüz geliştirme aşamasında olduğu aktarılan o oyundan paylaşılan ilk görüntüler dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN