Vivo Y200e geliyor! Özellikleri merak ediliyordu, önceki modeliyle neredeyse aynı olacak

Vivo Y200e geliyor! Özellikleri merak ediliyordu, önceki modeliyle neredeyse aynı olacak

Her geçen gün yeni telefon modelleri tanıtılmaya devam ediliyor. Telefon tutkunlarının merakla beklediği Vivo Y200e geliyor! Özellikleri merak ediliyordu, hayal kırıklığına uğratabilir. Önceki modeliyle neredeyse aynı olacak

Vivo, yeni akıllı telefon modeli Vivo Y200e için tanıtım tarihini duyurdu. Geçtiğimiz yılın ardından bu yıl da hızlı bir şekilde yeni modellerini piyasaya süren şirket, orta segmentte konumlandırılan Y200e modelini kullanıcılarla buluşturacak.

VIVO Y200E ÖZELLİKLERİ

Vivo Y200e 5G Reportedly Spotted on Google Play Console; Design, Key Specifications Leak | Technology News

Vivo Y200e, AMOLED ekranıyla dikkat çekiyor. 120Hz yenileme hızına sahip olan bu ekran, Full HD+ kalitesinde görüntüler sunacak ve 6,67 inç büyüklüğünde olacak.

Gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 4 Gen 2 yonga setinden alan Y200e, 8GB RAM belleğiyle birlikte gelecek. Şimdilik sadece 256GB depolama seçeneği bulunuyor.

5000 mAh'lik bir pilden beslenen telefon, 44W hızlı şarj desteğiyle gelecek. Bu özelliklerle, kullanıcılara uzun süreli ve hızlı bir kullanım deneyimi sunması bekleniyor.

Y200e'nin işletim sistemi olarak Android 14'ü kullanacağı bildirildi.

Y200e'nin, şirketin geçtiğimiz dönemde tanıttığı Vivo Y100 5G modeliyle benzer özelliklere sahip olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN