WhatsApp kullananlar dikkat! Artık 60 saniye oldu: Hemen güncellemeniz gerekiyor!

WhatsApp kullananlar dikkat! Artık 60 saniye oldu: Hemen güncellemeniz gerekiyor!

En çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın güncellemeleri hız kesmeden devam ediyor. Peki son güncelleme nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Tüm dünyada en çok tercih edilen mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp güncellemelerini hız kesmeden kullanıma sunuyor. Peki yeni güncelleme nedir? Yeniliklerden kim faydalanacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP YENİ UYGULAMASI

WhatsApp uygulaması tarafından duyurulan haberlere göre iOS ve Android işlemci telefon kullanan insanlar anlık kısa video paylaşımı yapabilecek. WhatsApp tarafından yapılan son güncellemede fotoğraf paylaşılırken kalitenin düşmesinin önüne geçilmiş ve kalite artırılmıştı. Aynı zamanda dosya gönderme boyutları yükselmiş ve grup mesajlaşmalarında yenilikler yapılmıştı. WhatsApp tarafından yapılan yeni güncellemeyle artık 60 saniyelik tek seferlik video gönderimi yapılabilecek.

WhatsApp Yeni Güncellemesi

Yeni özelliğin diğer mesajlaşma uygulaması olan Telegram'dan alındığı düşünülüyor. WhatsApp uygulamasında sohbet kısmında sağ kısımda olan buton ile birlikte anlık olarak kısa video gönderimi yapılabilecek. Bu durum sesli mesaj gibi kolaylık sağlayacak. Anlık olarak gönderilen videolar otomatik olarak oynatılacak. WhatsApp uçtan uca şifreleme özelliği ile üçüncü taraf yazılımlara yeni güncellemeleri sunmuyor ve yapılan paylaşımlar iki kişi arasında güvenli şekilde saklanıyor. WhatsApp uygulaması tarafından yapılan yeni güncelleme ilk olarak iPhone kullanıcılarında test edilecek. Güncellemenin şimdilik test aşamasında olduğu ve kısa süre içinde kullanıma sunulacağı düşünülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN