WhatsApp kullananlar dikkat! Telefonunuz Android ise bakın: İlk değişiklik paylaşıldı

WhatsApp kullananlar dikkat! Telefonunuz Android ise bakın: İlk değişiklik paylaşıldı

Dünya üzerinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından birisi olan WhatsApp yeni güncelleme ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Milyarların sıklıkla kullandığı uygulamalardan birisi olan WhatsApp platformu hem Android hem de İOS cihazlarda sorunsuz bir şekilde kullanılıyor. Yeni gelen güncelleme ile birlikte Android versiyonunda ciddi bir değişiklik test edilmeye başlandı. İşte tüm detaylar...

YENİ WHATSAPP GÜNCELLEMESİ GELİYOR!

Dünya üzerinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp oldukça popüler. Mesajlaşma platformlarından olmasının yanı sıra kendisine has özellikleriyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

Sürekli olarak yeni özellik duyuran WhatsApp güncellemeler yapmaya devam ediyor. Son yaptığı güncellemeler ile dikkat çeken WhatsApp yeni bir güncellemesini daha duyurdu. WhatsApp kullanıcılarına daha iyi bir kullanım sağlayabilmek adına işe yarayacak özellikler üzerinde çalışmalarında devam ediyor.

Windows, Android ve İOS cihazlarda aktif olarak gerçekleştirilen testler ile birlikte WhatsApp yıllardır kullanmakta olduğu tasarımını değiştireceği söyleniyor. Bu değişiklik ile birlikte kullanıcılar araştırmaya başladı. Yapılan değişikliklerin nasıl olacağı merak edilirken bu güncelleme Android işletim sistemine sahip olan cihazlarda yapılacak.

0-36-1240x697.jpg

ANDROİD CİHAZA YENİ ÖZELLİKLER!

WhatsApp tarafından beklenen yeni güncelleme ile birlikte Android cihaz kullanıcılarına bir yenilik geliyor. Android cihazlarında bulunan WhatsApp platformunun İOS cihazlarınkinden daha farklı olduğu biliniyordu.

Fakat yeni gelecek olan güncelleme ile birlikte Android kullanıcılarının ana sayfa arayüzü aynı İOS cihazlarda yer alana ana sayfa arayüzü gibi olacağı belirtiliyor. Wabetainfo tarafından paylaşılan güncel ekran görüntüsü ile birlikte Android cihazlarda yapılan güncelleme sonrası ana sayfa arayüzünün yeni hali görüntüleniyor.

whatsapp-degisiyor-yeni-tasarimdan-ilk-gorseller-geldi-e64ea717.jpg

HIZLI GEÇİŞLER ANA SAYFAYA EKLENECEK!

WhatsApp tarafından yapılan güncelleme ile birlikte kullanıcılar yeni sohbet ya da uygulamanın başka bir bölümüne gidebilmek için en alt kısma yerleştirilen hızlı geçişleri kullanabilecek.

WhatsApp'ın ana sayfa arayüzünde yer alan simgeler aracılığıyla sohbet, kişiler, aramalar ve durum kısmına hızlı geçişler yapabilecek. WhatsApp tarafından yapılan güncelleme ile birlikte yeni tasarım henüz test aşamasında olduğu için Android cihaz kullanıcılarına ne zaman sunulacağı henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN