WhatsApp sticker nasıl yapılır? WhatsApp Sticker yapma uygulamaları

WhatsApp sticker nasıl yapılır? WhatsApp Sticker yapma uygulamaları

Whatsapp kullanıcılarına çeşitli özellikler sunmaya devam ederken mesajlaşmayı keyifli hale getirecek sitcker çıkartmaları da gündeme geldi. Whatsapp sticker çıkartmalarının nasıl ve nereden yapıldığı araştırılmaya başlarken yapım aşamaları ise değerli okurlarımız için haberimizde yer almaktadır

En çok tercih edilen mesajlaşma programlarından olan Whatsapp üzerinden çeşitli çıkartmalar oluşturulurken bunlar ise kullanıcılar tarafından gün geçtikçe daha çok kullanılıyor. İOS ve Android için farklı durumlar söz konusu olurken mesajlaşma esnasında sizi güldürecek sticker oluşturma aşamalarına haberimizde yer verdik. Whatsapp sticker nasıl yapılır? İşte detaylar...

ANDROİD İÇİN WHATSAPP STİCKER

1-STİCKER.IY-STİCKER MAKER

Çıkartma paketleri isim belirlenir ve fotoğraf seçilir. Belirtilen fotoğraflar istenilen şekilde kesilebilir. Çıkartma üzerine ise daha fazla karakter eklemek adına yazı yazılabilir.

2-STİCKER MAKER-WHATSAPP

Kişisel çıkartmalarınızı hızlı ve kolay bir durumda oluşturulur. Kullanımda ise kolay arayüz dokunuşuyla çıkartma eklenir. Kullanılabilecek çıkartmalar arasında favori seçilir ve kolayca arama fırsatı verilir. Sınırsız sayıda olan çıkartmalar için oluşturulan paketler WAStickerApps ile daha iyi sohbet oluşturulur.

3-STİCKER-STİCKER MAKER

Kolayca yapılan 4 adım da evcil hayvanı, kız kardeş, aileniz ve arkadaşlarınız için çıkartma paketleri oluşturulur. Pakete öncelikle isim belirlenir, çıkartma paketi eklenerek parmağımızın yardımıyla kesilir. Devamında ise çıkartma paketi yayınlanır.

Sticker çıkartma aşamaları

İOS İÇİN WHATSAPP STİCKER

1-STİCKER.IY

Çıkartma paketine bir isim verilir ve fotoğraf seçilir. Fotoğrafların boyutu büyük geldiğinde ise keserek çıkartmaları oluşturuyor. Çıkartmalara daha fazla karakter vermesi adına yazılar eklenilerek whatsapp üzerinden aktarılmasıyla arkadaşlara gönderilebilir.

2-TOP ÇIKARTMALAR

Fotoğraflardan arka plan kaldırmak için sihirli değnek kullanımı tercih edilerek çıkartmalar renkli olarak gerçekleşir. Çıkartmalar üzerinden metinlerin yazıları ve birkaç farklı yazı türleri kullanılarak parmak ile arka plan silmek için silgi kullanılır. Bunu paylaşmak adına ise oluşturulan paketleri eğlenceli paketler ve sanatınızın dünyaya yayılması izlenebilir.

3-STİCKER MAKER STUDİO

Sticker maker studio kullanılarak fotoğraflar üzerinden çıkartmalar PNG/WEBP formatında dışa aktarılan tüm iletişim kanalları olarak kullanılır. Koleksiyon oluşturulurken galeri içerisinde yer alan fotoğraflar eklenir. Parmaklarınızı kullanarak fotoğraf en ilginç kısımını kesin. Mükemmel şekil elde edene kadar istediğiniz sıklıkta tekrar denenebilir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN