Whatsapp'tan bir yenilik daha! Telefonunuzdan o programları kaldırın: Artık bir tıkla Whatsapp'tan yapılabilecek

Whatsapp'tan bir yenilik daha! Telefonunuzdan o programları kaldırın: Artık bir tıkla Whatsapp'tan yapılabilecek

WhatsApp yeniliklere doymuyor. Herkesin uygulama yükleyerek yaptığı o işlem artık WhatsApp'ın ta kendisinden yapılacak. Beta güncellemesi ile birlikte yeni özelliğini test etmeye başlayan WhatsApp kullanıcılara müjdeyi verdi. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği…

Dünyanın dört bir yanında aktif olarak kullanılan WhatsApp en çok kullanılan uygulamalar arasında yer almaktadır. Binlerce aktif kullanıcıya sahip olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliğini test etmeye başladım. WABetaInfo’da yayınlanan haber doğrultusunda WhatsApp güncellemesinde çıkartma düzenleme özelliğinin test edilmeye başlandığı duyuruldu. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği…

ÇIKARTMALARA YENİ GÜNCELLEME

WhatsApp Android kullanıcılara çıkartma düzenleme özelliği sunmaya hazırlanıyor. İlk olarak iOS 24.1.10.72 güncellemesiyle gelen WhatsApp Beta kullanıcıları için sunulacak yeni özelliğin uygulama üzerinden çıkartmaları düzenleme imkanı sunduğunu belirtti. Bu özellik ile birlikte kullanıcılar 3 taraf uygulamalara ihtiyaç duymaksızın çıkartma oluşturabilme ve düzenleme işlemlerini WhatsApp üzerinden kolay bir şekilde halledebilecek.

whatsapp-cikartma.jpg

YENİ GÜNCELLEMEYE YENİ ÖZELLİK

Google Play Store'da yer alan WhatsApp Android için en son güncelleme olan beta 2.24.6.5 için test kullanıcılarına çıkartma özelliği sunuldu. Ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi WhatsApp görüntülerinden de çıkartma oluşturmanın mümkün bir hale geldiği belirtiliyor. Bunun için tasarlanmış bir araç sunulurken nasıl oluşturulacağı da merak ediliyor.

whatsapp-3.jpg

WHATSAPP'TA ÇIKARTMA NASIL DÜZENLENECEK?

WhatsApp yeni güncellemesi ile sunduğu çıkartma düzenleme için detayları da paylaştı. Çıkartma klavyesine erişim sağladıktan sonra oluştur seçeneğini tıklayarak doğrudan görüntüyü açıp taşma menüsüne erişim ve etiket oluştur seçenekleri üzerinden görüntüyü kolay bir şekilde dönüştürebilirsiniz. Kullanıcılar çıkartmayı düzenle seçeneği ile birlikte mevcut çıkartma üzerinde de düzenleme yapabilecek.

Fotoğrafın seçilmesi ile birlikte WhatsApp otomatik olarak çizim düzenleyiciye açarak görsel içindeki detaylara vurgu yapmaktadır. Sonuçların tercihlere uymaması durumunda farklı bir stil arayan kişiler ekranın alt kısmındaki seçeneklerden alternatif çıkartmalara da göz atabilecek.

WhatsApp içerisinde doğrudan çıkartma oluşturma özelliği ile birlikte WhatsApp Beta versiyonuna yüklenen bazı özellikler de test kullanıcılarına sunulmaya devam ediyor. Özelliğin önümüzdeki haftalarda daha çok kişiye sunulması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN