WhatsApp'tan çifte özellik! Mesaj sabitleme ve avatar özelliği çok beğenilecek, avatar oluşturmanın kolay yolu

WhatsApp'tan çifte özellik! Mesaj sabitleme ve avatar özelliği çok beğenilecek, avatar oluşturmanın kolay yolu

Anlık mesajlaşma uygulamalarının zirvesinde yer alan WhatsApp yeni özelliklerini duyurdu. Tek seferde iki özellik duyuran WhatsApp, son zamanlarda özellik üstüne özellik getiriyor. Yeni özellikleri ile birlikte kişiselleştirilmiş avatarınızı kullanabileceksiniz. Beraberinde gelen diğer bir özellik ise 'benden sil' özelliğini geri almanızı mümkün kılacak. Yeni özellikler üzerinde yakın zamanda mesaj sabitleme özelliğinin de gelmesi bekleniyor. Peki avatar nasıl oluşturulur? İşte tüm detaylar...

WhatsApp beklenen özellikler geldi!

WhatsApp yeni yılda da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni özelliklerini duyuran anlık mesajlaşma programı WhatsApp geliştirdiği özellikler tarafından büyük beğeni aldı. Uygulamaya gelmesi beklenilen özellikler 'Mesaj sabitleme', 'Benden sil komutunu geri alma' ve 'avatar oluşturma' olarak duyuruldu.

Kendinize göre oluşturduğunuz avatarınız ile sohbet etme ve profil fotoğrafınız olarak kullanabilme imkanları da kullanıcıya sunuluyor. WABetaInfo tarafından duyurulan bilgilere göre ilerleyen günlerde gelecek olan mesaj sabitleme özelliği kullanım için hazırlıkları sürdürülüyor.

Yakın zamanda gelen güncelleme ile birlikte gelmesi beklenen özelliğin şimdiden büyük bir ilgi gördüğü anlaşılıyor. Telegramda da yer alan bu özelliğin WhatsApp platformuna da gelmesi kullanıcıları sevindirdi.

c2guerbbbumdnt4vri9esg.webp

Avatar özelliği WhatsApp'ta!

WhatsApp'a gelen en dikkat çeken özelliklerden olan Avatar bazı kullanıcıların hesabında uzun zamandır yer alıyordu. Fakat bilindiği üzere sadece avatarın tasarımını yapılmasına izin veriliyordu. Yapılan avatarın hiçbir işlevi bulunmazken yeni gelen güncelleme ile birçok detay eklendi.

WABetaInfo tarafından paylaşılan bilgilere göre WhatsApp kararlı sürüm kullananlara avatar özelliği eklenecek. Gelen bu özellikle birlikte profil fotoğrafınızı avatarınız ile değiştirebilecek ve sohbetler arasında çıkartma olarak kullanabileceksiniz.

whatsapp-icin-avatar-kullanima-aciliyor2.webp

WhatsApp avatar nasıl oluşturulur?

WhatsApp'ta henüz yeni olan Avatar özelliği kullanıcılar arasında şimdiden büyük ilgi görüyor. Yayılmaya başlayan Avatar özelliği önümüzdeki birkaç gün içerisinde tüm kullanıcılara ulaşması bekleniyor.

Uygulamanın güncel olması üzerine bu özelliği kullanabilirsiniz. Aşağıda belirtilen adımlar ile birlikte Avatarınızın ten rengi, göz rengi ve daha birçok özelliği kendinize veya tercihinize göre değiştirebilirsiniz. Peki, Avatar nasıl oluşturulur? İşte Avatar oluşturmanın yolu;

  • WhatsApp
  • Ayarlar
  • Avatar
  • Avatar Oluştur

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN