Whatsapp'tan tarihi güncelleme geldi! Artık mesajları bulmak çok kolay

Whatsapp'tan tarihi güncelleme geldi! Artık mesajları bulmak çok kolay

Mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a tarihi güncelleme geldi! Kullanıcılar bu özelliği merakla bekliyordu! Artık kullanıcılar mesajları ararken bu şekilde bulacak...

WhatsApp, mobil uygulamadaki yeniliklerin ardından şimdi de web sürümüne odaklanarak kullanıcı deneyimini geliştirmeye yönelik yeni özellikler sunuyor.

WHATSAPP'TAN YENİ ÖZELLİK

whatsapp2.jpg

Şirket, kullanıcıların konuşmalarını daha hızlı bulmalarını sağlamak amacıyla yeni bir kenar çubuğu ve grup sohbeti filtresi üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Şimdi ise, merakla beklenen bir özellik olan tarih seçerek mesajları hızlı bir şekilde arama seçeneğini beta test kullanıcılarına sunarak, tüm kullanıcılara yakında açılacak.

BUGÜN İTİBARİYLE ERİŞİME AÇILDI

whatsapp1.jpg

Bugün itibariyle birçok beta test kullanıcısının erişimine açılan bu özellik, kullanıcılara belirli bir tarihte paylaşılan bir mesajı aramayı kolaylaştırmak için bir tarih seçici paneli sunuyor. Özellikle, mesajın atıldığı tarihi veya dönemi bilen ancak bulmakta zorluk yaşayan kullanıcılar için bu yeni özellik oldukça kullanışlı olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN