Windows 11 kullanıcıları dikkat! Güncellemenin bilgisayarları bozduğu ortaya çıktı

Windows 11 kullanıcıları dikkat! Güncellemenin bilgisayarları bozduğu ortaya çıktı

Windows 11 kullanıcıları dikkat! Mart ayında yayınlanan Windows 11 güncellemesinin, bilgisayarları bozduğu ortaya çıktı! Mavi ekran ve daha bir çok sorun...

Microsoft'un Windows 11 için yayınladığı son güncelleme, bazı bilgisayarlarda sorunlara neden olduğu haberleriyle gündeme geldi. KB5035853 olarak adlandırılan güncelleme, önceki sorunları gidermeyi ve bazı yenilikler getirmeyi amaçlıyordu. Ancak, bazı kullanıcılar Mart güncellemesini yükledikten sonra ciddi sorunlarla karşılaştıklarını bildirdi.

SON WINDOWS 11 GÜNCELLEMESİ MAVİ EKRAN HATASINA NEDEN OLUYOR

How to fix common Windows 10 blue screen errors - Softonic

Reddit ve Microsoft forumlarındaki kullanıcı şikayetlerine göre, bazı bilgisayarlarda mavi ekran hatası ortaya çıktı. Bu hataların genellikle güncelleme sırasında ortaya çıktığı ve aygıt sürücüsüyle ilgili sorunlara işaret ettiği belirtiliyor. Ancak, bu hatalarla ilgili daha fazla ayrıntı sağlanmaması, kullanıcıların endişelerini artırdı.

Performans sorunları da güncellemeyle birlikte ortaya çıktı. Kullanıcılar, KB5035853'ü yükledikten sonra sistemlerinin yavaşladığını, ara sıra donduğunu veya takıldığını belirttiler. Microsoft'un destek belgelerinde ise bu güncellemeyle ilgili bilinen herhangi bir sorun bulunmuyor.

Windows 11'in Masaüstü Widget'leri Hakkında Yeni Gelişme! - Tamindir

Öte yandan, Windows 11 için yayınlanan bu güncelleme, Android ile olan entegrasyonu artırmayı ve USB4 v2.0 desteğini hızlandırmayı amaçlıyor. Microsoft, güncellemeyle akıllı telefonlardaki fotoğrafların doğrudan bilgisayardan düzenlenebilmesine olanak tanıyor.

Ancak, güncellemeyle ilgili yaşanan sorunlar, kullanıcıları güncelleme konusunda tedirgin ediyor. Özellikle, önceki güncellemelerden kaynaklanan hataların giderilmesi amacıyla yayınlanan bu güncellemenin sorunlara neden olması, dikkatleri çekiyor. Şu anda, en iyi yaklaşımın güncellemeyi kurmamak veya Sistem Geri Yükleme ile geri almak olduğu düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN