Yeni ödeme yöntemi Türkiye'ye geliyor! Artık akıllı saat ve telefonlardan kolayca ödeme yapılabilecek

Yeni ödeme yöntemi Türkiye'ye geliyor! Artık akıllı saat ve telefonlardan kolayca ödeme yapılabilecek

Teknolojinin her geçen gün büyümesiyle birlikte insanlığı şaşırtan detaylar gündeme gelmeye devam ediyor. Birçok alanda hayatı kolaylaştıran teknoloji yeniliklere adım atıyor. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan mobil cüzdan uygulaması daha da kullanılır bir hale gelecek. Paylaşılan verilere göre akıllı saat ve telefonlardan kolay ödeme sistemleri geliyor. İşte tüm detaylar...

Hayatımızda büyük bir yer edinen teknolojinin gelişimi her geçen saniye devam ediyor. Sürekli olarak geliştirilen teknoloji hayatımızı kolaylaştırma aşamasından birçok alanda bulunuyor. Milyonların kullandığı temassız ödeme sistemleri ise son gelen bilgilere göre daha da kolay bir hale gelecek.

TÜRKİYE'DE YENİ UYGULAMA

Yapılan araştırmalara göre her 10 krediden 8'i temassız ödeme özelliğine sahipken firmalardan bu konuda yeni adımlar geldi. Samsung ile İş Bankası tarafından yapılan iş birliği sonucunda Visa ile ortak çalışmada bulunarak S-Wallet uygulamasını Türkiye'de aktif hale getirdi. Yeni uygulamanın yurt dışında yer alan bazı ülkelerde bir benzerini hem Samsung hem de Apple'ın kullandığı biliniyordu.

Henüz Türkiye'de geçilmeyen sistemde yer alan engeller kalktı. Yurt dışına veri transferinin yasak olmasıyla birlikte BDDK bu sistemin bulut üzerinden kullanılmasını sağlıyordu. S-Wallet uygulaması ile birlikte yurt içine kurulan bulut sistemi ile çalıştırılarak, mevzuata uygun bir kullanım sunulacak.

gorsel1-1.jpeg

CÜZDAN UYGULAMASININ DA ÖTESİNDE

Türkiye'de başlatılacak olan yeni uygulama ilk başlarda Samsung kullanıcılarına özel olarak gelecek. S-Wallet uygulaması ile birlikte kullanıcılar akıllı saat ve akıllı telefonlar üzerinden ödeme yapabilecek. Visa'nın sağladığı güvenli ve hızlı ödeme altyapısı ile birlikte hem yurt içinde hem de yurt dışında kolayca temassız ödemelerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Türkiye İş Bankası işbirliği ile ödeme ve e-para kuruluşu Moka'nın lisansı ile üretilen ön ödemeli kartlarına para yükleyerek ister online ister fiziki bir şekilde ödemelerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Dijital cüzdanında ötesinde bulunan S-Wallet, kullanıcılarına yeni bir dünyanın kapısını aralıyor. Türkiye İş Bankası kapsamında Maximum tarafından sunulan kampanyalardan yararlanabileceksiniz. Maximum özelliği bulunduran kartlar ile online alışveriş platformu Pazarama'ya uygulama içerisinden giriş yaparak avantajlı alışverişler yapabileceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN