Tepki, köklerine geri dönüyor

Tepki, köklerine geri dönüyor

Türkçe rap müziğe M.O.B Entertainment ile 2 yıldır yeni yıldızlar kazandıran Tepki, bu kez yeni albümüyle müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Tepki'nin 2 bölümden oluşan yeni albümünün ilk bölümü '212', Uzi, Motive ve Ruby'nin de yer aldığı 5 şarkıdan oluşuyor.

Tarzıyla fark yaratan, unutulmaz şarkılara imza atan başarılı rapper, oldschool sound'ları yeni HipHop anlayışında harmanladığı '212' albümü ile köklerine geri dönüyor.

Yıllar önce bir göz odada müzik yapmaya başlayan ve yıllar içinde geniş kitlelere ulaşan Tepki, geri dönüş albümüyle hayatını, sokakları, yokluğu ve gettoyu anlatıyor.

Albümde sanatçıya, düetleriyle Uzi, Motive ve Ruby eşlik ederken, prodüktör koltuğunda Uğur Öztürk, Segah ve Glam işbirliği yer alıyor. Tepki'nin 'Ghetto' isimli şarkısına çekilen iddialı klibi, büyük ses getireceğe benziyor.

Tepki'nin '212' albümünü aşağıdaki linklerden dinleyebilirsiniz.

*Spotify Albüm Linki

*Apple Music Albüm Linki

*Klip Linki

https://mob832.com/artist/tepki/

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN