Teşkilat son bölümde Ceren, Serdar'ı öldürme emri alıyor!

Teşkilat son bölümde Ceren, Serdar'ı öldürme emri alıyor!

Sadakatinden şüphelenilen Ceren, Şef'ten Serdar'ı öldürmesi için talimat alır. Ceren kendisini yeniden kanıtlamak için bu görevi yerine getirmek zorundadır. Bu sırada Ankara'da üst düzey bir devlet yetkilisine yapılması planlanan suikast planına karşı ekip teyakkuza geçer. İşte, tüm fragmanlar...

Teşkilat 7. bölüm özet detayları belli oldu. Teröristlerin hain planlarını önlemek için teslim olarak canlarını ortaya koyan Serdar, Zehra ve Hulki, ölümle burun burunadır. Bölgede teröristlerin gözünün önünde gazeteci olarak bulunan Pınar ve Hakkı da oraya gelirler.

TEŞKİLAT 7. BÖLÜM 1. FRAGMAN

7. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Aksiyon dolu sahneleriyle diziseverler tarafından ilgiyle takip edilen Teşkilat dizisinin 7. bölümü, 18 Nisan 2021 Pazar günü saat 21.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün özeti yayınlanacak. Teşkilat tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasına göz atılabilir.

Teşkilat son bölümde neler oldu, hatırlayalım: En güvendiği elemanı Leyal'in ekip tarafından ele geçirilmesiyle Zayed Fadi köşeye sıkışır. Hulki ve Leyal'in takas edilmesi teklifini kabul etmek zorunda kalır. Ekip, takasın güvenli biçimde gerçekleşmesi için her adımı planlayarak olağanüstü bir hazırlığa girişir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Teşkilat 7. bölüm özeti: Güvenlik protokollerini çözdüğü SİHA'ları etkisiz hale getirdiğini düşünen Fadi'nin mutluluğu uzun sürmez. Ekibin kendisine hazırladığı oyunu anlayıp neye uğradığını şaşıran Fadi, konumunu kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktır!

Fadi'nin planlarını bozan ekip, durumu giderek ağırlaşan Hulki'yi hastaneye yetiştirmek için ülkeye döner. Tedavi altına alınan Hulki ise kendi sağlığından çok babası için endişelenmektedir. Fadi'nin başarısızlığı Şirket'te büyük bir rahatsızlık yaratır. Şirket'in aldığı kararla köşeye sıkışan Fadi, kendini kanıtlamak için son bir şans ister. 

TEŞKİLAT 7. BÖLÜM 2. FRAGMAN

TEŞKİLAT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Youtube'da milyonlarca kez izlenen Teşkilat dizisinin çekimleri Ankara'da gerçekleştiriliyor. Ankara'nın birçok semtinde çekimleri sürdürülen dizinin sahneleri Keçiören, Akyurt, Altındağ, Gölbaşı, Polatlı ve Sincan gibi pek çok semt ve mahallede geçiyor. Suriye sahneleri ise Ankara'nın kırsal bölgelerinde çekildi. Bazı sahnelerde yeşil perde (green box) teknolojisi kullanıldığı görülüyor. Bu sayede tehlikeli sahneler kolaylık çekilebiliyor ya da bir oyuncular istenilen bir mekandaymış gibi gösterilebiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN