Tetikçinin Oğlu dizisinin Sarp'ı bakın kimin kardeşi çıktı! Kaya Akkaya'nın kardeşi meğer kendinden de ünlüymüş!

Tetikçinin Oğlu dizisinin Sarp'ı bakın kimin kardeşi çıktı! Kaya Akkaya'nın kardeşi meğer kendinden de ünlüymüş!

Tetikçinin Oğlu dizisindeki Sarp rolüyle tanınan Kaya Akkaya'nın kardeşleri, duyanları şaşırtacak kadar ünlü çıktı. Biri Suskunlar'da oynamıştı!

Tetikçinin Oğlu dizisiyle seyircilerin karşısına çıkan Kaya Akkaya, ilk bölümüyle 11 Nisan akşamı FOX kanalında yayınlandı. 42 yaşındaki oyuncunun oyunculuk performansı izleyiciler tarafından takdir edildi. İlginç bir detay olarak, Akkaya'nın ikizi ve ablasının da ünlü oyuncular olduğu ortaya çıktı. Kaya Akkaya, 13 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul'da doğdu ve Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Oyunculuk kariyeri boyunca Kördüğüm, Muhteşem Yüzyıl, Yalancı Yarim, Yol Arkadaşım, Bir Küçük Eylül Meselesi, Sapak, Aşk Sana Benzer, Peri Tozu, Veda, Ulak, Uçurum, Hatırla Gönül, Keloğlan ve Kar Beyaz gibi birçok projede rol aldı.

tetikçinin oğlu kaya akkayanın kardeşleri de ünlü çıktı

Kaya Akkaya'nın oyunculuk kariyerine Tetikçinin Oğlu dizisiyle devam ettiği belirtilirken, ilk bölümü 11 Nisan akşamı FOX'ta yayınlandı. 42 yaşındaki oyuncunun Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olduğu bilinirken, Kördüğüm, Yol Arkadaşım, Aşk Sana Benzer, Hatırla Gönül gibi yapımlarda da yer aldığı ifade edilir. 

kaya akkaya kardeşleri

Kaya Akkaya'nın ikiz kardeşi Sarp Akkaya'nın Suskunlar ve Ezel dizilerinde, ablası Esra Akkaya'nın ise Masumlar Apartmanı, Muhteşem Yüzyıl, Mahallenin Muhtarları gibi dizilerde oyunculuk yaptığı vurgulanır. Oyuncunun eşi Selen Sürel ile 11 yıllık bir evliliği olduğu, çiftin birlikte pozlarını sosyal medyada paylaştıkları da belirtilir. Kaya Akkaya'nın eşi Selen Sürel ile 11 yıllık mutlu bir evliliği var ve çift, sosyal medyada birlikte paylaştıkları fotoğraflarla hayranlarını büyülüyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN