Ticaret Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte isim listesi sorgulama sayfası

Ticaret Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte isim listesi sorgulama sayfası

Ticaret Bakanlığı işçi alımı kura çekimi canlı yayınla gerçekleşti. Koronavirüs salgını nedeniyle kuranın düzenlendiği salona izleyici alınmadı. Bakanlık bünyesinde kadrolu olarak görev yapacak 115 işçinin isimleri belli oldu. İşte, kura sonuçları isim listesi...

Ticaret Bakanlığı Döner Sermaye Teşkilatı birimlerinde Sürekli İşçi Kadrosunda çalıştırılmak üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla kadrolu işçi alımı yapıldı. 115 işçinin alınacağı kura çekimi canlı yayında tamamlandı ve istihdam edilecek kişiler belli oldu.

TİCARET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN

TİCARET BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Ticaret Bakanlığı'nın 15-19 Şubat 2021 günleri arasında alınan iş başvuruları arasında kura çekimi yapıldı. 25 Şubat 2021 Perşembe günü saat 11.00'da başlayan kura çekimi, noter huzurunda tamamlandı. Kura çekiminin ardından 70 güvenlik ve 45 beden işçisi kadrolu olarak Ticaret Bakanlığı'nda istihdam edilecek.

ADAYLAR BELGELERİNİ NE ZAMAN TESLİM EDECEK?

Noter kurası sonucunda sözlü sınava katılmaya hak kazanan asıl listede yer alan adaylar ile işe göndermede öncelikli olan adayların beyan etmeleri gereken belgeler 26 Şubat 2021 Cuma günü www.ticaret.gov.tr adresinden duyurulacak olan belge yükleme sistemi aracılığıyla alınacaktır.

KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN